Marţi, 19 martie 2024 - 7:22:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adevărul care doare! Costel Lazăr, preşedintele care duce Petrolul în Liga 1!


9 mai 2022



Extaz pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Suporterii şi-au văzut, după şase ani, visul cu ochii: echipa pe care o înfiinţau în 2016, din dorinţa de a nu lăsa clubul fanion al oraşului să moară, a reuşit să promoveze en-fanfare în Liga 1.

ACS Petrolul 52 a avut un an de coşmar, am putea spune. Au avut parte nu doar de lupta pentru promovarea fotbalistică, ci şi de alte războaie, destul de greu de gestionat. Au fost problemele financiare, grele, gestionate cu sânge rece de preşedintele Costel Lazăr, un personaj căruia nimeni nu îi dădea mari şanse în fruntea clubului. Apoi, a fost lupta aceluiaşi Costel Lazăr, împreună cu membri fondatori ai clubului (fraţii Dridea, Ion Haralambie, Tavi Grigore,Paul Guşă, Coco Cojocaru, Decu Crângaşu, Constantin Ştefan şi Gheorghe Liliac) împotriva politicienilor ploieşteni de carton, manevraţi de veşnicul Valeriu Răchită, în încercarea de a acapara clubul şi de a-l transforma într-o investiţie profitabilă pentru...băieţii deştepţi.

Spre exemplu, vă reamintim că la unul dintre multele întâlniri dintre primarul Volosevici, viceprimarul Nicodim, consilierii PNL şi reprezentanţii clubului, liberalul Gheorghe Sârbu i-a cerut pe un ton extrem de obraznic lui Costel Lazăr să tacă pentru că...habar nu are de fotbal. “Singurul care ştie să promoveze echipa asta este Vivi Răchită. El a dus echipa în Liga 1 şi doar el poate face acest lucru”, a spus Sârbu. Suntem curioşi, dacă va ieşi public să îşi ceara scuze pentru jignirea de atunci…Cu siguranţă că nu! Cum suntem convinşi că nici primarul Andrei Volosevici nu îşi va cere scuze pentru beţele în roţi puse clubului, care a reuşit performanţa de a ajunge în Liga 1 cu bani foarte puţini, şi ceea ce este mult mai important: FĂRĂ NICIUN LEU DIN BANI PUBLICI!!!

Iar Petrolul fostelor glorii, cu Lazăr preşedinte, a reuşit performanţa de a avea cel mai bun sezon din istoria clubului, stând tot campionatul pe locul 1 şi terminând sezonul regular cu şapte puncte avans în faţa contracandidatelor. Iar încă una dintre palmele date de Lazăr & Co lui Vivi Răchită este chiar faptul că au reuşit să îşi asigure promovarea cu mult înainte de finalul play-offului. (a mai rămas o singură etapă de disputat).

Un alt punct important l-a reprezentat faptul că de la început până la final, nimeni din staff-ul Petrolului nu a luat în calcul ratarea obiectivului: promovarea în Liga 1, la finalul campionatului 2021-2022. Au mers pe mentalitatea învingătorului şi au adoptat o tactică simplă: punctele nu se pierd sub nicio formă. Tactică excelentă, care s-a dovedit câştigătoare!

Felicitări, Costel Lazăr! Felicitări, Nae Constantin! Felicitări, ACS Petrolul 52! <


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro