Duminică, 16 iunie 2024 - 1:20:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Campanie de fake news! Primarul din Breaza, atacat cu informaţii ”incendiare” despre Breaza ...de Buzău.


22 mai 2024



Imaginaţia adversarilor politici nu are limite în campania electorală. O dovedeste în această campania si orasul Breaza. Astfel, primarul Bogdan Novac a ajuns ţinta unor publicaţii online, care îl acuză de săvârşirea unor fapte în baza unor documente emise de anumite instituţii de control pentru Primăria Breaza...de Buzău! 

Primarul a lămurit problema printr-o postare extrem de acidă pe pagina sa de Facebook:

"De câteva zile, anumite”publicaţii de presă online”, naţionale sau judeţene, înrosite de anii de când activează în politică...pardon, în „presă”, prezintă sistematic minciuni despre mine!

Pentru ei, adică pentru cei din spatele acestor obscure "ziare" cu titulaturi pompoase, aceasta este considerată strategie de campanie electorală!

Un partid mai vechi în politica românească crede că aceasta este cheia succesului, pentru că acum mulţi ani, "strategia" aceasta le-a reuşit! Alte partide, mai noi pe scena politică românească, din lipsă de idei sau poate din cauza unei abordări similare sau poate chiar prin conlucrare cu PSD....pardon, cu un partid mai vechi, se inspiră din vechile "strategii de succes" ale campaniilor electorale din anii '90, cu toate că, uneori vehement, încearcă cu disperare să ne arate că fac "un alt fel de politică".

Indiferent de motiv, este nedemn şi înjositor, să ai atâta lipsă de respect şi să îi desconsideri atât de mult pe cei cărora le ceri votul!

Să crezi că prin minciună, dezinformare, invenţii, jigniri sau calomnie mai poţi obţine voturi sau câştiga alegerile, înseamnă să fii total rupt de realitate, să îi consideri pe alegători uşor manipulabili şi fără discernământ.

Concluzia evidentă este că astfel de personaje nu mai au ce căuta în funcţii publice prin care să „susţină” interesele cetăţenilor

În 9 iunie li se va dovedi că oamenii nu sunt aşa cum îi consideră ei şi îi vor trimite la coşul de gunoi al politicii şi al societăţii! Cei care cred în astfel de tertipuri grobiene nu mai au ce căuta în consiliile locale, primării, consiliile judeţene, parlament, guvern sau în orice alte instituţii

Procedând astfel, aceste personaje nu fac nimic altceva decât să confirme disperarea şi micimea care îi caracterizează şi să atragă dispreţul oamenilor!

Din respect pentru oameni şi pentru adevăratele instituţii de presă, vreau să lămuresc obiectiv câteva aspecte:

  • Sunt primarul oraşului Breaza din judeţul Prahova, motiv pentru care îmi desfăşor activitatea administrativă aici. Legea nu îmi permite să îmi desfăsor activitatea şi în comuna Breaza din judeţul Buzău.
  • Primăriile nu stabilesc numărul populaţiei din localităţi, alte instituţii au această competenţă legală. Primăriile doar comunică datele primite de la aceste instituţii persoanelor interesante.


Pentru o corectă informare, ataşez link-uri cu legislaţia în vigoare şi informaţii oficiale furnizate de instituţiile abilitate!

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/281936

https://depabd.mai.gov.ro/atributii.html

http://statistici.insse.ro:8077/.../pages/tables/insse-table 

Nu sunt protejatul sau apropiatul nimănui şi nici nu mă aflu în sfera de influenţă a cuiva! Stiu că pentru PeSeDe acest lucru pare imposibil, dar asta e realitatea! Sunt apropiat doar oamenilor şi comunităţii brezene! 

Chiar dacă pe cei antemenţionaţi îi deranjează, îmi respect principiile şi valorile şi detest minciuna, impostura, dubla măsură şi lipsa de respect! Apreciez oamenii oneşti, profesionişti şi pentru care vorbesc rezultatele şi faptele! 

Putem evolua doar dacă vom descuraja astfel de caractere! 

Din respect faţă de toţi cei care s-au săturat de astfel de mizerii şi îşi doresc normalitate, evoluţie şi progres al societăţii, precum şi din respect faţă de instituţiile statului, zilele următoare voi depune acţiune în instanţă împotriva acestor "site-uri de ştiri" şi a "jurnaliştilor" semnatari ai "articolelor"!

În trecut, când aceste strategii au adus voturi rezultatul a însemnat doar regres, corupţie, involuţie, deprofesionalizare şi dezbinare!",


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro