Luni, 11 decembrie 2023 - 5:04:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbal ca la ţară! Liderul Ligii C, Seria Văleni, teren netuns şi netuşat la un meci oficial! FOTO


20 mai 2019

Viitorul Cosminele este liderul Ligii C, Seria Văleni, şi va promova la sfârşitul campionatului în Liga B.

Din păcate, stafful celor de la Cosminele dovedesc că sunt amatori şi nu sunt în stare să organizeze tot ceea ce trebuie pentru o echipă de fotbal. La meciul din weekend, dintre Viitorul Cosminele şi AS Podenii Noi (4-2), gazdele şi-au aşteptat oaspeţii cu un teren netuns, netuşat şi cu găuri pe teren. Fanioane nu existau în colţurile terenului, fiind înlocuite cu...bucăţi de tricouri...

Interesant este că înainte de meci, oaspeţii de la Podenii Noi au făcut contestaţie pentru sustituirea unui jucător, dar nu au contestat şi terenul, acceptând să joace chiar dacă condiţiile erau improprii fotbalului, iar jucătorii s-ar fi putut accidenta.

Oricum faptul că aşa arată terenul de fotbal al unei echipe care se luptă pentru promovare într-o ligă superioară spune multe despre modul în care este tratat sportul rege în diverse comunităţi locale, mai ales în condiţiile în care primăriile dau bani frumuşei echipelor.

Comparativ publicăm o fotografie cu stadionul din Ciorani, acolo unde echipa Prahova Ploieşti (tot Liga C, dar Seria Mizil) joacă meciurile de acasă.

Incomparabil!CIORANI


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 decembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro