Marţi, 19 martie 2024 - 1:24:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ VIDEO Victorie pentru fetele de la Prahova Ploiesti cu Atletic Drăgăsani! Lovitura de incepere a meciului, dată de Cristi Apostol, vicepresedintele CJ Prahova


27 noiembrie 2022

 

A fost o atmosferă senzaţională la baza sportivă a lui Daniel Chiriţă la meciul de fotbal feminin dintre Prahova Ploiesti si Atletic Drăgăsani, meci din Campionatul National de Fotbal Junioare U17, organizat de Federatia Română de Fotbal. Vremea a tinut cu fetele antrenate de Bebiţă (Alexandru Trifan) si de Adrian Teodorescu si a adus alături de ele multi spectatori curiosi să vadă dacă fetele chiar stiu să joace fotbal. 

Lovitura de incepere a partidei a fost dată de Cristian Apostol, vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, care a acceptat invitatia la meci. Vicepresedintele CJ Prahova a mărturisit că in perioada in care a fost arbitru de fotbal nu a arbitrat niciun meci de fotbal feminin. Si nici nu a văzut live o partidă de fotbal fete. 

Fetele de la Prahova Ploiesti au prins o zi buna si au dat o lectie de fotbal frumos. 5-0 a fost rezultatul partidei cu Atletic Drăgăsani , golurile ploiestencelor fiind marcate de Nico (2), Ana (2) si Ana Stoica. 

In acest moment, Prahova Ploiesti este pe locul 3 in clasament cu 9 puncte si va lupta să termine campionatul pe acest loc. Primele două locuri sunt ocupate de Fair Play Joc Cinstit si CSM Alexandria. 

Prahova Ploiesti joacă in Campionatul National de Fotbal Junioare U17, datorită unui proiect pe Legea 350/2005 finantat de Consiliul Judetean Prahova.

Ca intotdeauna junioarele au avut alături mai multi sponsori, fără de care nu ar reusi să isi vadă indeplinit visul de a juca fotbal de performantă.

Astfel, Cora Ploiesti, Schitzel Haus Paulesti, Lace Magazin, Jurnalul Prahovean, Incisiv, Prahova Libera si nou venitii de la Orizont Catering sunt alături de fete la fiecare meci, răsfăţându-le cu tot felul de bunătăti. 

Următorul meci al fetelor are loc pe 2 decembrie, când vor merge in deplasare la Alexandria pentru a intalni formatia locală CSM (club cu performante notabile in fotbalul feminin, având 5 echipe inscrise in campionatele nationale)


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro