Luni, 29 aprilie 2024 - 7:11:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ole, ole, mulţumim Lazăre (Petrolule)!


7 noiembrie 2021

Lider de necontestat al Ligii a 2 a, echipa condusă de Nae Constantin a câştigat la pas, fără niciun fel de emoţie, meciul cu Dunărea Călăraşi. 4-1 e scorul reuşit de petrolişti, într-un meci care a demonstrat că în acest an Lupii Galbeni au intrat în linie dreaptă spre Liga 1. 

Deşi la un moment dat, tabela de marcaj arăta 1-1, nu a existat niciun moment vreun dubiu în legătură cu echipa care va câştiga partida. 

Astfel, Petrolul Ploieşti, şi cu ajutorul rezultatelor adversarelor la promovare, începe să se distanţeze în clasament şi să ocupe locul necesar pentru promovarea directă în Liga 1. 

Atmosfera şi rezultatele din cadrul echipei  au închis gura tuturor contestatarilor de pe reţele de socializare. În acest moment, nimeni nu mai are curajul să bage băţul prin gard şi să creeze disensiuni în jurul clubului. 

Cât despre meciul cu Dunărea Călăraşi, remarcăm debutul la Petrolul al lui Marius Coman, fost jucător al echipei Comuna Recea, golgeterul de anul trecut al Ligii a 2 a.  Coman a avut parte de o accidentare gravă, chiar înainte de începerea campionatului, iar din fericire pentru Petrolul, atacantul şi-a revenit, iar pofta de joc şi dorinţa de a înscrie chiar de la debutul în tricoul Lupilor au fost de bun augur. 

Ar trebui să mai spunem că în acest moment Petrolul are în lot patru atacanţi de gura porţii, acel număr 9 clasic, atât de dorit de orice antrenor, acel vârf împins capabil să marcheze în orice moment. Vă invităm să verificaţi câte echipe din fotbalul românesc, din orice ligă, mai au în lot la ora actuală patru atacanţi, toţi la fel de valoroşi, la fel de importanţi şi mai ales care să poată fi în orice moment titulari. Patru jucători care îi permit oricând antrenorului să schimbe sistemul de joc şi să joace cu doi atacanţi. De la debutul campionatului, prin rotaţie, în funcţie de forma de moment şi de inspiraţia lui Nae Constantin, Petrolul a avut în teren un atacant de valoare. Simon Măzărache, Sony Diarra, Sena Jarovici şi acum Marius Coman, demonstrează că lotul Petrolului este extrem de echilibrat şi este un lot în care nu prea există noţiunea de rezervă sau de titular. Cu un asemenea careu de aşi este extrem de greu să alegi titularul postului, iar Nae Constantin îşi poate demonstra, meci de meci, inspiraţia în alcătuirea echipei. 

Dar ceea ce ar trebui spus este că principalul "vinovat" de această situaţie este chiar preşedintele clubului Costel Lazăr. El a fost singurul care s-a încăpăţânat să aducă în lot patru atacanţi, toţi de aceiaşi valoare fotbalistică şi absolut toţi greu de stăpânit când află că sunt titulari! 

Costel Lazăr nu are trei facultăţi ca anumiţi consilieri locali care afirmau că preşedintele nu are niciun merit şi că felicitările pentru rezultate le merită jucătorii şi antrenorii. Costel Lazăr are fotbalul în sânge, iar cu un asemenea talent te naşti. O demonstrează întreg lotul de jucători ai Petrolului, lot care are semnătura lui Costel Lazăr pe orice contract din acest sezon. Un jucător nu poate ajunge la o anumită echipă doar pentru că aşa vrea antrenorul sau directorul sportiv. Cel care are întotdeauna ultimul cuvânt este preşedintele clubului, cel care ştie dacă îşi permite din punct de vedere financiar un anumit jucător sau dacă valoarea fotbalistului dorit de antrenor se multează pe specificul lotului. 

CONCLUZIA: În acest moment, Petrolul Ploieşti are un preşedinte care va duce echipa în Liga 1! Restul...e can-can! 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro