Joi, 25 aprilie 2024 - 10:35:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se mută, iar, directorii din Primărie! Pe cine s-a supărat primarul Volosevici


25 februarie 2023

Jocul de sah al primarului Andrei Volosevici continuă in Primăria Ploiesti. De fapt, vorbim despre hărţuirea funcţionarilor publici, si nu numai.

Este deja de notorietate aversiunea edilului faţă de Zoia Staicu, directorul RASP Ploiesti, si unul dintre oamenii care l-au susţinut necondiţionat in campania electorală. Ba mai mult, soţul Zoiei i-a fost consilier personal primarului la inceputul mandatului. 

Nemulţumit că familia Staicu nu ii mai ascultă ordinele, Volosevici a inceput un război de guerillă cu orice rudă a Zoei. Iar cea mai vulnerabilă a fost Carmen Bucur, directorul Direcţiei Patrimoniu, a cărei principală vină este legătură de rudenie cu Zoia Staicu. De altfel, intr-o conferinţă de presă, Andrei Volosevici a si spus că directoarea de la Patrimoniu „are o mătusă”. 


CITESTE SI. Mitocănia primarului Andrei Volosevici. Atac grosolan la adresa directorilor din Primăria Ploiesti


Deci pentru că „are o mătusă”, dar si pentru că nu semnează anumite documente, Carmen Bucur va fi mutată la Evidenţa Populaţiei. Iar directoarea SPCLEP Ploiesti, Cristina Gidiuţă va fi transferată la Direcţia Juridică din Primăria Ploiesti.

Iar in acelasi registru se inscrie si zvonul privind schimbarea directorului CSM Ploiesti.  Simona Băicoianu va fi inlocuită cu Patrick Scorus, cel pe care primarul (si prietenii săi) nu reusesc să il faca director cu state  in regulă din cauza lipsei vechimii. Simona Băicoianu va reveni in Cabinetul Primarului, fiind detasată la CSM. 

Scorus Jr este de ceva vreme si consilier personal al primarului Andrei Volosevici (usor la limita legii am putea spune, dacă ne gândim că incasează de ceva timp atât salariul de metodist la CSM Ploiesti, cât si pe cel de consilier personal al primarului). Si pentru că legea permite, Patrick Scorus va fi detasat  (temporar) de la Cabinetul Primarului pe funcţia de Director General al CSM Ploiesti, ocolind astfel hotărârea de Consiliu Local care stabileste o anumită vechime pentru cei care vor ocupa (prin concurs!!!) joburile de directori din instituţiile subordonate Consiliului. 

Ceea ce se zvoneste pe la colturi este că miza tuturor acestor mutări o reprezintă contractul baban pentru schimbarea gazonului de pe Stadionul Ilie Oană, achiziţie care are deja cunoscuţi câstigătorii. (Patronul firmei care urmează a incasa o sumă frumusică pentru iarba de pe stadion a fost de vreo 4 ori in vizită pe Ilie Oană, in ultima perioadă si suntem convinsi că nu doar pentru a-si face fotografii. Că doar Brasovul, nu e Ploiesti!!!)

Vom urmări cu interes această achiziţie, mai ales că este revoltător faptul că le interzici directorilor de scoli să plătească utilităţile, pentru că Primăria are de dat bani către Termo Ploiesti, dar in schimb se pregăteste un tun de câteva milioane de euro pentru stadion, când s-ar putea incerca modelul Clujului, unde după fiecare UNTOLD schimbă gazonul de pe Cluj Arena. 



PS. Doamna Lia, dl Scorus, tin să vă informez amiabil că singurele publicatii in care scriu sunt Stiri Actuale si Jurnalul Prahovean. Deocamdată! Când se va schimba ceva in această situaţie, veti afla, tot din Stiri Actuale sau Jurnalul Prahovean. Nu mai incercati să inventaţi roata. Cât despre CV-ul meu, este public!!! Cautati-l! 

Si nici nu mă voi ascunde vreodată in spatele unui pseudonim pentru că intotdeauna mi-am asumat ceea ce scriu. (intrebati-l pe prietenul dvs de la stadion care a pierdut un proces intentat abuziv)
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro