Joi, 25 aprilie 2024 - 9:55:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul devine o echipă de judeţ! Deplasarea pentru derby-ul cu Rapid se face in ziua meciului!


13 decembrie 2022



Degringolada de la Petrolul Ploiesti a transformat clubul intr-unul de amatori. Dacă până acum, partidele erau tratate cu maximă seriozitate in ceea ce priveste conditiile oferite jucătorilor, acum derbyurile de top sunt tratate ...ca la judeţ! 

Asa se face că Petrolul se va deplasa la Rapid chiar in ziua meciului, nemaifiind pus accent pe plecarea cu o zi inainte, pentru a fi asigurată odihna deplină a fotbalistilor, asa cum se intâmplă intr-un club profesionist. 

Elementele despre care vorbim au fost asigurate la Liga a 2 a, atunci când deplasări precum cele la Metaloglobus, Chiajna sau Steaua au fost făcute cu o zi inainte, fără a se plânge cineva de lipsa banilor necesari unor astfel de..."mofturi"

Cu astfel de obiceiuri amatoricesti nu trebuie să mai mire eliminarea Petrolului din Cupa României, clubul fanion al Ploiestiului fiind surclasat de echipe din Liga a 2 a.

Asteptăm următoarea deplasare a Petrolului si probabil vom asista la plecarea echipei cu trenul, eventual la clasa a 2 a...Cam ca in campionatele judetene...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro