Joi, 28 martie 2024 - 10:46:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pulse- un proiect finanţat prin Erasmus şi un nou parteneriat între ACOR Prahova şi Şcoala Gimnazială Măgurele


14 aprilie 2022

La Măgurele se întâmplă lucruri frumoase, iar când autorităţile locale colaborează foarte bine cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ totul este în beneficiul copiilor. 

Evenimentul de promovare a noului proiect ERASMUS a dat naştere unui parteneriat între ACOR Prahova şi Şcoala Gimnazială Măgurele, iar alături de această echipă au venit şi Primăria Comunei Măgurele, Inspectoratul Şcolar Judeţen Prahova, Asociatia Judeteana de Fotbal, Casa Naţională de Sănătate Prahova, Crucea Roşie Prahova şi Asociaţia  SE POATE.

Proiectul ERASMUS+ PULSE are ca scop crearea condiţiilor de predare a educaţiei fizice şi sportului copiilor într-o etapă iniţială a educaţiei într-un mediu digital. Pandemia de COVID-19 a demonstrat necesitatea îmbunătăţirii mijloacelor şi metodelor de predare a PE şi sportului elevilor. Dorinţa echipei de proiect este de a analiza şi evalua metodele existente pe teritoriul ţărilor în care se află organizaţiile partenere, de a dezvolta planuri de curriculum, de a crea conţinut educaţional care să răspundă nevoilor populaţiei şi ca final al proiectului, să propun un soluţie digitală prin care profesorii fizici, elevii şi părinţii acestora să poată participa activ la procesul de învăţare.

A fost un eveniment interesant, ca toate cele organizate de Claudia Iliescu, directorul Şcolii Gimnaziale Măgurele, eveniment la care au asistat reprezentanţi din întreg judeţul Prahova.  Iar prin astfel de proiecte, copiii vor uita de tablete şi telefoanele mobile şi se vor reîntoarce către sport şi mişcare. Adică spre elementele care contribuie la sănătate! 





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro