Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:09:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nebunul din Peluză!


17 decembrie 2019

Fiecare echipă de top din România şi din lume are un şef de galerie, rol care este foarte important in spectacolul din tribune.

Îi dirijează pe membri galeriei în intonarea propriului imn al echipei, este un bun organizator in momentele dificile din deplasări,  este cel care are grijă şi işi asumă responsabilitatea în permanenţă în "lupta"  cu jandarmeria şi oamenii de ordine.

Calităţile unui lider de galerie sunt recunoscute de toţi cei din galerie şi este mereu respectat indiferent de situaţie. Acel lider nu va accepta niciodată să îşi trădeze prietenii pentru nimic în lume, chiar dacă anumiţi preşedinţi şi conducători au încercat de multi ani şi încă mai încearcă să- i "cumpere" simpatia şi să-l facă mai maleabil atunci când constată  greşelile de a conduce un club de fotbal.

Dacă în România mai există servitori, şoferi in fotbal, cum sunt recunoscuti "memeul" şi "luţu-cuţu" atunci este clar că liderul de galerie nu mai poate mânca şi bea la aceiaşi masă cu aceşti trădători.

Indiferent că sunt mai mulţi lideri de facţiuni, la ora actuală nimeni nu are tehnica de a dribla şi de a şuta la poarta conducerii, cum o face Nebunul!

Diferenta de caracter a unui lider de galerie o face doar faptul că niciodată nu este duplicitar şi pervers, adică ce-i în guşă e şi-n căpuşă , şi sigur va transmite tot ce are de spus şi amatorilor de conducători de la echipă.

Între un analfabet de conducător care îşi plimbă mapa sub braţ, prin birouri doar ca să demonstreze că este activ la muncă si un lider de galerie care înjură pe toata lumea, este recalcitrant si guraliv,  Stiri Actuale va merge întotdeauna pe mâna unui "nebun" din Peluza 1, din simpatie, respect şi admiraţie, dar mai ales pentru că nu este trădător!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro