Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:49:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Ce facem cu responsabilitatea curăţătoriilor? Geacă distrusă la Ploieşti la curăţătoria „Fast and Clean”


9 februarie 2024



Goana după agoniseala zilnică ne face să încercăm să ne uşurăm viaţa apelând la tot felul de ajutoare. Comandăm mâncarea la catering, facem mişcare la sălile de fitness, de curăţenia casei se ocupă firmele de profil, iar de pentru spălatul hainelor apelăm la curăţătoriile profesioniste. 

Dar ce te faci în momentul în care constaţi o sincopă în acest lanţ? Schimbi furnizorul...dacă poţi. 

Despre lipsa de responsabilitate a unei astfel de afaceri vom scrie astăzi. Vorbim despre o curăţătorie care a distrus geaca unui copil, iar reprezentanţii firmei, în locul unor scuze şi eventual a unei despăgubiri, au ridicat din umeri şi au afirmat că...nu e vina lor. 

O mămică ne-a trimis la redacţie mai multe fotografii cu geaca băieţelului ei, distrusă de curăţătoria ..... aflată într-un mall din zona de sud a Ploieştiului. 

„Am întrebat doamnele când am dus geaca, dacă este totul în regulă, dacă ar putea fi probleme, dacă, dacă, dacă...Am primit asigurări că vor respecta întocmai eticheta de recomandare şi nu va fi niciun fel de problemă. Mai mult mi s-a spus că sunt profesionişti şi lucrează în domeniu de ani de zile. Am lăsat geaca fiind convins că nu vor fi probleme. Când am mers să o iau curăţată am constatat că profesionismul nu prea există. Mânecile erau pur şi simplu distruse. Am reclamat şi tot doamnele erau cu gura mare. Că asa a fost geaca, nu e vina lor, că doar nu or să îmi cumpere geacă nouă. Am sunat şi patroana firmei şi am primit acelaşi răspuns. Mi-am asumat o eventuală distrugere când am dus produsul la curăţat. Am depus plângere la ANPC pentru că nu e normal un astfel de comportament ”, ne-a spus femeia, extrem de revoltată. 

Dacă reprezentanţii „Fast and Clean” doresc să ne comunice punctul lor de vedere îi rugăm să ne contacteze pe adresa de mail a redacţiei [email protected] si îl vom publica imediat. 

Până atunci, fiţi atenţi la cine apelaţi pentru astfel de servicii.  








Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro