Marţi, 19 martie 2024 - 8:28:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Persona non grata!!!


8 decembrie 2019

In vara anului 2008, luna iunie, FRF condusă de Mircea Sandu, în adunarea generală,  suspendă pe viaţa pe conducătorul echipei CSM Astra Ploieşti,  Teodorescu Adrian, cu toate că nu era la ora respectiva oficial al echipei.

Motivul suspendării??? Că Teodorescu este oficial la Progresul Bucureşti, iar acesta a contactat mai multi jucători de la Fc Dunărea Galaţi, scor 1-1, ca să nu isi apere corect şansele.

Minciuni, manevre, fabulatie, marca FRF şi a celor care au organizat şi au falsificat acest subiect.

La vremea respectivă,  doar Marian Manea , preşedintele clublui Astra Ploieşti şi antrenorul Vivi Răchită au rămas alături de suspendatul pe viaţă (aşa se spunea atunci!) Teodorescu Adrian!

În rest cei care la vremea respectivă erau oficiali ai multor cluburi din judeţul Prahova sau din România,  erau fericiţi ca au scăpat definitiv de un preşedinte care avea deja la activ 10 promovări la diferite niveluri Liga 2 sau Liga 3.

Spre exemplu, la Chimia Brazi, Lucian Radulescu era in culmea fericirii şi stropea vestea cu un chef cu mult whisky, iar la Conpet, Silviu Crangasu era printre cei mai satisfăcuţi conducători spunând că în sfârşit dictatura promovarilor lui Teodorescu a luat sfârşit.

Marius Stan, preşedinte la Oţelul Galaţi, ajunge să fie ales membru in CEX al FRF în luna ianuarie 2010. Chiar in ziua cand este ales, propune in Adunarea Generală din cadrul FRF, ridicarea suspendării lui Adrian Teodorescu, lucru necunoscut de multă lume şi pe care acum îl aflaţi in exclusivitate  de la Stiri Actuale!

Vremea trece, iar la alegerile de la FRF din 2018, singurul care a pariat public bani pe victoria lui Răzvan Burleanu a fost, bineînţeles, Teodorescu! Cei care erau oficiali ai unor cluburi din Ploiesti si din Prahova au înghiţit în sec când Burleanu a câştigat fără emoţii un nou mandat în fruntea FRF. 

Eşecul de la alegerile din 2018 este de fapt şi motivul unui adevărat război în fotbalul prahovean dintre Adrian Teodorescu şi cei care atunci l-au susţinut pe Ionuţ Lupescu şi pe aliatul său Mircea Sandu. (apropo ştiţi cine i-a oferit la un moment dat un tablou uriaş lui Mircea Sandu şi ce a spus Naşu despre cel care i-a făcut acl cadou? )

La ultima şedinţă a Comisiei de Recurs  FRF, soluţia din dosarul CR 89 dintre Prahova Ploiesti - Vadu Săpat si AJF Prahova  a desfiinţat deciziile nelegale ale Comisiei de Disciplină şi ale Comisiei de Apel din cadrul AJF Prahova, iar echipa lui Teodorescu câştigă meciul cu 3--0 la maa verde.

FRF a judecat corect, regulamentar şi a demonstat că Regulamentul Disciplinar este unul singur. Deci, cine este acum PERSONA NON GRATA?

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro