Luni, 29 aprilie 2024 - 1:09:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Flavius Stoican- un antrenor ratat la Liga a 2 a!


3 decembrie 2019

Flavius Stoican a fost adus la Petrolul, în vara acestui an, de Cristi Vlad şi Tavi Grigore, numirea lui fiind stabilită înainte de venirea lui Marius Stan în funcţia de preşedinte al clubului. Un antrenor tânăr care părea să înţeleagă spiritul Lupilor Galbeni a devenit cea mai mare decepţie a galeriei şi a suporterilor petrolişti.

Poate că a venit vremea ca cineva să spună lucrurilor pe nume şi să spună adevărul despre antrenorul Flavius Stoican, iar pariul nostru este că acesta va pleca de la Ploieşti după meciul cu UTA Arad.

Realitatea este că Stoican este un gargaragiu, un palavragiu, un aburitor, adeptul unor declaraţii pompieristice care îi face invidioşi şi pe politicienii versaţi, dar un zero în ceea ce priveşte meseria de antrenor.

Stoican confundă Ploieştiul cu Iaşiul, acolo unde si-a permis să atace public într-o conferinţa de presă,  conducerea echipei la care era angajat.

Din păcate pentru el, Ploieştiul este altceva, este oraşul în care se dă ora exactă în fotbal, este Prahova, Republica de la Ploieşti, un loc nu prea propice pentru un antrenor de paie care nu are ochi pentru a face schimbările la momentul oportun, care nu vede jocul echipei, care nu ştie să facă primul 11 şi să îşi determine elevii să joace ca la o echipă care doreşte cu orice preţ promovarea!

Din păcate, condiţiilor de Liga Campionilor de la Petrolul, Stoican răspunde cu rezultate de Liga a 7 a!

Un om cu caracter ar fi demisionat în urmă cu multe etape, atunci când ar fi înţeles că nu face faţă în postura de antrenor al unuia dintre cele mai iubite cluburi din România.

De altfel, niciodată în istoria vreunui club din lume un antrenor nu vine la o echipă cu întreg stafful: antrenor,antrenor cu portari,scouter,preparator fizic, fizioterapeut. Bine că nu şi-a adus şi bucătarul propriu...

Din păcate Stoican a uitat repede că a avut sprijinul total al galeriei, a fost susţinut de presa locală, că Marius Stan i-a ascuns greşelile şi lacunele, dar butoiul s-a cam umplut!

Diplomaţia lui Marius Stan l-a menţinut pe Stoican, un antrenor care se visează  doar la Liga 1, deşi preşedintele a înţeles foarte repede că acesta va înşela aşteptările suporterilor ploieşteni.

Oamenii de fotbal din Ploieşti sunt nemulţumiţi de faptul că fostul antrenor al lui Dinamo încearcă să îi înşele pe suporterii ploieşteni. Susţin că Stoican este neatent în timpul meciurilor, se uită în gol permanent şi nu înţelege nimic din dinamica partidei.

Stiri Actuale are un sfat pentru Flavius Stoican: După meciul de la Arad (pe care sunt slabe şanse să îl câştigi!) mergi să vezi meciurile lui Dinamo şi caută o echipă de Liga 1. Pentru Liga a 2 a nu ai valoare, pierzi timpul şi le macini nervii suporterilor!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro