Vineri, 29 martie 2024 - 1:58:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce faci, doamna preşedintă?


29 septembrie 2014

Aceasta este întrebarea pe care preşedintele încă în funcţie i-a adresat-o gagicii sale, care, cu bundiţă şi floare la ureche, într-o atitudine popular excesivă şi-a lansat candidatura la prezidenţiale. După un discurs ţipat în care nu a spus nimic nou şi, în general, nimic din ceea ce ar trebui să spună un om care are pretenţia de a fi ales preşedintele unei ţări, Elena Udrea a trecut la partea (cea) mai interesantă a evenimentului. Cea în care şi-a făcut apariţia, aşa, la o bere ca omul, preşedintele României. Exact cel care, conform Legii Fundamentale şi legilor statului român, NU are voie să se implice politic, darămite să facă la modul evident sfidător campanie electorală.

Singurul lucru notabil şi realmente important referitor la candidata la preşedinţie Elena Udrea este acela că încalcă Constituţia României.

Atât timp cât faci campanie electorală mână în mână cu preşedintele în funcţie al ţării înseamnă nu numai că încălcaţi Constituţia României, doamna Udrea, ci şi că sunteţi vinovată de corupţie şi de continuarea genocidului moral, social şi economic la adresa românilor prin cea mai mare şi dezgustătoare maşină de propagandă şi de ipocrizie.

Înseamnă că vă folosiţi de toate pârghiile şi prerogativele pe care amantul dumneavoastră, preşedintele statului român, le are şi vi le pune la dispoziţie pe modelul dictatorilor.

Înseamnă că nu aveţi niciun respect faţă de lege şi faţă de noi, cei cărora ne cereţi să vă votăm, să vă acceptăm demagogia perversă şi tupeistă şi pe care ne consideraţi un neam de proşti. Ca atare, nu sunteţi cu nimic diferită de  preşedinţii de până acum ai României, motiv pentru care vă spunem: NU!

Încă nu e prea târziu să vă urmaţi adevărata vocaţie, care, se vede clar, nu este cea de a fi preşedintele României.

În final, doamna Udrea, poate că ar trebui să reţineţi un lucru extrem de important în ceea ce vă priveşte: doamnă te naşti, nu devii. Din păcate, pentru dumneavoastă, poate în altă viaţă.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006999886023

 

Marina Ene

Simona Stan

(Consultanţi politici)


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro