Vineri, 29 martie 2024 - 10:10:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Meci dificil pentru fetele de la Prahova Ploiesti


3 aprilie 2023



A fost un meci dificil pentru fetele de la Prahova Ploiesti. Reîntoarcerea oficială pe teren în Campionatul National de Fotbal Junioare U17 a fost una cu stângul, cedând cu 0-3 în faţa CS Târgoviste, o echipă cu mult mai mare experienţă. 

Vremea frumoasă de afară, prielnică pentru fotbal a adus în tribunele stadionului Metalul din Filipestii de Pădure, mulţi iubitori ai sportului rege. Printre cei care au vrut să vadă fotbal feminin a fost si omul de fotbal Costel Lazăr, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare în Prahova. Lazăr a vizionat meciul alături de Mihai Constantinescu si s-a declarat încântat de evoluţia fetelor lui Adrian Teodorescu. 

"Fotbalul feminin este în continuă dezvoltare şi chiar mă interesează acest fenomen", ne-a spus Costel Lazăr. 

Remarcăm multe jucătoare noi în lotul Prahovei Ploiesti si nu putem să nu specificăm reîntoarcerea Elenei Cioc, o jucătoare de lot naţional, în poarta fetelor. 



"Am fost surprins plăcut de faptul că doi oameni de fotbal Doralin Bîrziloiu şi Adrian Mitrea au înţeles recomandarea presedintelui AJF Silviu Crângasu si au redirecţionat fetele spre clubul nostru. Avem în lot trei jucătoare de la Vălenii de Munte, Maria, Alexandra si Antonia, aduse de Doralin, si pe Maria, un excelent fundas de la Olimpia Comarnic, adusă de Adi Mitrea. Le mulţumesc pentru recomandare si ii asigur că ajutorul lor este extrem de apreciat de noi", a declarat Adrian Teodorescu, presedintele Prahova Ploiesti. 

Orasele Vălenii de Munte si Comarnic sunt localităţi în care autorităţile locale au înţeles importanţa sportului si investesc bani în sportul pentru copii si juniori. Spre exemplu, la Vălenii de Munte, stadionul este refăcut din temelii, iar Primăria a demarat construirea unui bazin de înot didactic. 

Dar revenind la fotbalul feminin, din acest retur al Campionatului, fetele au un nou sponsor, un brand puternic în România. Kandia, unul dintre cei mai importanţi producători de dulciuri, s-a alăturat echipei. 

Reamintim că sponsorii care fac posibil parcursul fetelor de la Prahova Ploiesti in Campionatul National de Fotbal Junioare U17 sunt: Cora Ploiesti, Jurnalul Prahovean, Stiri Actuale, Lace Magazine, Restaurantul Orizont Ploiesti, Pizzeria Amicii din Filipestii de Pădure, Schnitzel Haus Păulesti, Verde Ornamental, SteelRemat Campina, Rukus Auto Ploiesti, dar si multe persoane particulare care doresc să rămână anonime. 










 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro