Duminică, 28 aprilie 2024 - 5:59:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


SC, anchetatorul-anchetat!


13 decembrie 2019

Viitorul fost şef al AJF Prahova (cum nu ştiaţi că foarte curând vor fi alegeri anticipate în fotbalul prahovean? ) a declanşat un război ciudat cu preşedintele Prahova Ploieşti.

Spre exemplu, deşi nu au fost făcute niciun fel de contestaţii oficiale, regulamentare, la vreun meci oficial, AJF Prahova a decis să verifice cum a ajuns să joace Adrian Tol la Prahova Ploieşti. Cum au reuşit subalternii lui SC să legalizeze un transfer care a dus la meciuri câştigate en fanfare de Prahova Ploieşti...

Suspiciunile lui Don SC se îndreaptă spre Titi Negoiţă, şeful de la competiţii şi vicepreşedintele AJF Prahova, cel datorită căruia SC din Adâncata se află încă în funcţie....vremelnic până la alegerile anticipate.

Aşa că cea mai mare dilemă nu este de unde cumpărăm vinul pentru Crăciun ("cumpărat" e doar  metaforă...), ci ce acte au fost folosite pentru legitimarea jucătorului.

Dar să vă explicăm despre ce este vorba....

Adi Ţol a jucat la Unirea Teleajen. În ultima perioada, atacantul era doar rezervă şi, se spune, că făcea atmosferă negativă în vestiarul echipei. Motiv pentru care a fost dat afară de preşedintele Sandu Talianu, care a motivat că jucătorul este indisciplinat.

Şi uite aşa, de această "indisciplină" a profitat singurul preşedinte profesionist din fotbalul prahovean, iar şansa dată lui Ţol s-a dovedit o decizie de succes: jucătrul a jucat titular în ultimele 3 etape şi a reuşit să înscrie ...numai 4 GOLURI, a obţinut un penalty şi a calificat Prahova în optimile Cupei României! Aşa..indisciplinat şi lipsit de valoare cum spuneau cei de la Teleajen că este!!! Diferenţă de viziune între doi preşedinţi-antrenori, am putea spune....

Domnule Talianu vă mulţumim public că i-aţi dat jucătorului legitimaţia şi astfel cei care se pricep la regulamente şi documente juridice au reuşit să legitimeze la timp un jucător de succes, talentat, educat, civilizat, aşa cum de altfel sunt toţi fotbaliştii de la Prahova Ploieşti!

În disperare de cauză, Sandu Talianu se duce să se plângă la SC, pe Pielari nr 5, făcând scandal că este jucătorul lui...Nea Sandu eşti pensionar şi ar trebui să dovedeşti înţelepciune şi să ai grijă de nepoţi nu să inventezi scandaluri în fotbal. Acelaşi domn Sandu Talianu se tot laudă prin oraş că o să ajungă SC direct la o instituţie din subordinea primăriei, că o să schimbe tot Comitetul de Coordonare. Şi uite că a trecut mai bine de o lună de la lansarea zvonurilor şi tot se visează la decizia salvatoare, decizie care nu mai vine şi nici nu va mai veni că se aude că au cam dispărut nişte televizoare, telefoane sau ce or fi alea....

Deocamdată, ştim doar că şi funcţionarea AJF Prahova ar cam avea ceva probleme de funcţionare ilegală, probleme care vor duce la anticipatele de care vă povesteam mai sus. Şi fantoma anticipatelor astea e cea care îl cam doreşe îndepărtat pe Titi Negoiţă. Şi se mai aude că se doreşte...întinerirea conducerii prin desemnarea unui vicepreşedinte ascultător, cuminte şi întotdeauna cu replica "Da, şefu!" pe buze, indiferent de situaţie...Cine este acest moştenitor al tronului? Veţi afla în perioada imediat următoare, atunci când de la FRF va veni motivarea deciziei prin care Prahova Ploieşti a câştigat cu 3-0 meciul cu Vadu Săpat. (Apropo, ne spuneţi şi nouă cine a completat Fişa Jucătorului cu o zi înainte de Comisia de Disciplină? Nu de alta dar avem poze clare care dovedesc că în lunea de după meci, aceasta nu era completată!)

Oricum, până atunci aşteptăm ca AJF Prahova să  înţeleagă care a fost singura metodă LEGALĂ ca Adi Ţol să fie legitimat la Prahova Ploieşti!


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro