Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:32:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Schimbări în conducerea echipei de fotbal Prahova Ploieşti!


25 iunie 2019

Adrian Teodorescu, preşedintele clubului Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul prahovean,  a anunţat primele schimbări din conducerea clubului.

Astfel, pentru modul în care a condus echipa în retur, reuşind promovarea în Liga B, antrenorul Daniel Nedelcu a fost numit Manager Sportiv al clubului. Emi Matei, căpitanul echipei, este noul antrenor secund, dar va rămâne şi jucător.

În comitetul director al Prahovei Ploieşti au fost numiţi Nichita Boiangiu şi Vasile Stoica.

În perioada următoare va fi desemnat şi noul antrenor principal, în acest moment Teodorescu negociind cu mai mulţi antrenori prahoveni. Noul antrenor va avea drept obiectiv clasarea pe locul 1 în Liga B şi promovarea în Superliga. În plus, echipa va fi întărită prin aducerea câtorva fotbalişti cu experienţă competiţională deosebită.

Un cuvânt decisiv în desemnarea noului antrenor îl va avea Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, cel care a oferit sprijin extraordinar echipei Prahova Ploieşti, iar tinerii fotbalişti au reuşit o performanţă la care nu se aştepta nimeni.

În perioada următoarea, Prahova Ploieşti intenţionează formarea mai multor grupe de juniori, iar în viitor se discută şi despre înfiinţarea unei echipe de fotbal feminin.



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro