Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:55:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO CSM Ploieşti, stat în stat! Fără transparenţă pe bani publici! Cine are interes să ignore Legea 544?


20 ianuarie 2021

CSM Ploieşti ignoră Legea 544/ 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public!

Deşi Stiri Actuale a trimis atât pe adresa Primăriei Ploieşti, cât şi pe cea a CSM Ploieşti o solicitare privind mai multe informaţii publice, şefii clubului sportiv municipal nu bagă în seamă ...asemenea nimicuri şi îşi văd în continuare de sifonarea banului public!

Primăria Ploieşti ne-a trimis pe adresa redacţiei documente din care atestă că au cerut şi ei răspunsurile la întrebările noastre. Nici măcar reprezentanţilor municipalităţii, angajaţii CSM nu s-au deranjat să răspundă, semn că se consideră stat în stat şi nu dau socoteală nimănui. Că doar, finanţează clubul din bani de acasă, nu din bani adunaţi din taxele şi impozitele ploieştenilor.

Deoarece considerăm că informaţiile furnizate de noi sunt de interes public, vom continua demersul nostru adresându-ne instanţei de judecată.

Nu de alta, dar şefii CSM Ploieşti trebuie înţeleagă că vorbim despre un club finanţat din BANI PUBLICI şi toate cheltuielile ar trebui afişate pe site. Iar cei care nu înţeleg această sintagmă : "BANI PUBLICI" pot pleca în mediul privat, acolo nu interesează pe nimeni dacă treningurile costă 2 lei sau 100 de lei....






 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro