Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:55:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Semcu pleacă, se pregăteşte Măchiţescu!


18 ianuarie 2024



Adrian Semcu a fost demis de la conducerea SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiesti. Decizia a fost luată în şedinţa de miercuri a Consiliului de Administraţie al SGU.

Semcu a fost numit director interimar al SGU în toamna anului 2021...până la organizarea concursului, după ce Alin Dănilă făcuse un pas în spate în urma presiunilor (mitocănesti chiar) ale primarului Andrei Volosevici. De altfel, Adrian Semcu era angajat consilier personal al primarului Ploiestiului, fiind detaşat mai întâi ca director adjung al SGU. 

Surse din administraţie susţin că postul de director ar putea fi ocupat de către consilierul local Dragoş Măchiţescu, care va demisiona în perioada următoare din Consiliul Local Ploieşti.

Măchiţescu este la primul mandat de consilier local, fiind ales pe listele PNL Ploieşti. Cunoscut ca unul dintre liderii galeriei Petrolului Ploieşti, Dragoş Măchiţescu a fost unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai primarului Volosevici, dar după deviaţiile comportamentale ale edilului şi „transferul” în barca PSD a devenit unul dintre cei mai acizi critici.

Rămâne de văzut dacă liberalul va reusi să redreseze SGU si să transforme societatea într-una profitabilă din punct de vedere economic sau va fi doar un simplu instrument de campanie electorală, având în vedere numărul mare de angajaţi de la SGU. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro