Marţi, 21 mai 2024 - 10:53:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un consilier local PSD din Breaza şi-a pierdut mandatul!


19 septembrie 2023

>

Gheorghe-Dragoş Bercăroiu, consilier local PSD la Breaza, a rămas fără mandat! Mandatul alesului a fost invalidat într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Breaza.

Interesant este motivul invalidării mandatului consilierului social-democrat: acesta şi-a schimbat domicilul în altă localitate! Conform legii, Bercăroiu trebuia să anunţe administraţia locală despre schimbarea domiciliului. Dar social democratul a tăcut, iar ilegalitatea a fost descoperită în urma verificărilor. E drept, verificări făcute în urma unei sesizări!

Iar cum legea prevede clar faptul că schimbarea domiciliului într-o altă localitatea duce la încetarea calităţii de consilier local (art. 204 din Codul Administrativ), Bercăroiu a părăsit Consiliul Local Breaza fără a putea contesta decizia aleşilor locali. 

Surse locale susţin că pesedistul şi-a schimbat domiciliul pentru a putea participa la o licitaţie pentru închirierea unor pajişti. Dragoş Bercăroiu este crescător de animale şi are închiriate mai multe păşuni.  Doar că afacerea l-a lăsat fără mandatul de consilier local...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro