Marţi, 19 martie 2024 - 11:07:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pregătiri pentru un tun financiar spectaculos! Miza intoarcerii Luminiţei Albu in clubul sportiv


4 martie 2023

CSM Ploiesti rămâne pe un butoi de pulbere si probabil singura sansă de a se linisti apele ar fi reorganizarea din temelii a clubului. De ani de zile la CSM Ploiesti se vorbeste doar despre fraudă, despre delapidări, deturnări de fonduri. Printre atâtea scandaluri, din când in când, se mai aude despre rezultatele senzaţionale ale vreunui sportiv legitimat in club.

Dar parcă niciodată circul nu a fost mai mare ca acum, sau mai bine spus ca din momentul in care primarul Andrei Volosevici a ordonat angajarea a două persoane: Lia Vasilica Ilie si Patrick Scorus. Ambii au apărut pe două posturi călduţe de metodist, iar din acel moment a inceput teroarea, hărţuirea angajaţilor. Zilnic, angajaţii au auzit replici de genul „Va afla Andrei ce se intâmplă. Andrei a spus. Esti pesedist si trebuie să fii dat afară. Aici este clubul nostru. Este clubul primarului”. Iar astea sunt doar câteva dintre replicile pe care le auzeau angajaţii, fără a se putea apăra. 

Să vorbesti zilnic in numele primarului se cam numeste trafic de influenţă, dar ne-am obisnuit cu faptul că procurorii anticorupţie nu au timp să arunce un ochi in ograda clubului municipal.

Protestul celor hărţuiţi 

Asa a apărut documentul semnat de numai nouă dintre angajaţii clubului (desi foarte mulţi ar fi dorit să semneze dar s-au temut de represalii) Protestul a fost inregistrat atât la Primăria Ploiesti cât si la CSM Ploiesti si a fost trimis tuturor consilierilor locali. 

A urmat o vizită a consilierului Prahova in Actiune Alexandru Stefan la sediul CSM. Consilierul a discutat cu aproape toti angajatii si a promis că va trimite o informare tuturor colegilor din consiliu. A spus, printre altele, că nu si-a imaginat că sunt atât de multe probleme in CSM.

Concurs cu rezultat cunoscut

Cel mai controversat „eveniment” este fără nicio discuţie concursul pentru postul de sef al Serviciului Financiar Contabilitate. Concursul este de fapt un simulacru, postul fiindu-i dedicat Luminiţei Albu, fostă directoare a instituţiei, exilată la inceputul mandatului lui Volosevici pe un post călduţ in Primăria Ploiesti, tocmai din cauza numeroaselor plângeri făcute dea lungul vremii cu privire la modul in care administra finanţele clubului.

La concurs s-a inscris si Cristian Ioniţă, din dorinţa de a atrage public asupra situaţiei tensionate din CSM Ploiesti.

„Clubul Sportiv Municipal este al ploieştenilor, susţinut din banii ploieştenilor. Nu se poate să faci politică permanent, să aduci in club tot felul de persoane pe post de spioni sau să incerci tot felul de aranjamente. Am fost hărţuit să nu-mi depun candidatura la concursul pentru postul de şef Serviciu Financiar Contabilitate, deşi îndeplinesc toate condiţiile. Au fost persoane care au susţinut că documentele prezentate de mine erau false. Am participat totuşi la concurs, am depus documente emise de ITM şi, în semn de protest, am părăsit sala după 15 minute”, a declarat Cristian Ioniţă.  Acesta a purtat şi un tricou inscripţionat cu mesaje, pe modelul Andrei Volosevici, mesajele referindu-se la situaţia din club





Cine este Luminiţa Albu

Luminiţa Albu este unul dintre cei mai controversaţi oameni din Primăria Ploiesti si din instituţiile aflate in subordinea municipalităţii. Dosare penale, raporturi nefavorabile ale Curţii de Conturi, nimic nu a miscat-o pe Albu din clubul municipal. Reusise viceprimarul Daniel Nicodim imediat după instalarea in funcţie, când avea in atribuţii clubul municipal. Dar, cum nimeni nu vrea să isi asume sumele uriase dorite pentru schimbarea nocturnei (schimbare, nu modernizare!!!) si a gazonului, Luminiţa Albu se dovedeste a fi executantul perfect. Si nu ne-ar mira să avem peste câteva zile chiar o dispoziţie a primarului Volosevici prin care o numeste director interimar!!!  

Spre exemplu, in anul 2016, presa locală scria despre prejudiciul urias semnalat de Curtea de Conturi.  CITITI AICI

A fost concediată de primarul Iulian Bădescu, dar s-a intors cu mult mai mult tupeu după ce a câstigat in instanţă datorită unui viciu de procedură.

CITITI SI Afacerile de familie de la CSM Ploieşti

Vă spunem doar că in anul 2006, Serviciul de Investigare a Fraudelor de la Poliţia Prahova a instrumentat dosarul penal 8423/P/ 2006.

Vă prezentăm mai jos câteva extrase din rapoartele Curţii de Conturi Prahova care constata erorile făcute in contabilitate de Luminiţa Albu. Le publicăm sperând că autorităţile statului chiar vor incepe un control amănunţit la CSM Ploiesti!  

PS. Nu am scris nimic despre casa construită de familia Albu la Strejnic, dar vă vom prezenta detalii intr-un articol viitor.









 






 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro