Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:29:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ghici, ghicitoare unde-s iphone-urile? Anchetă internă în misterul telefoanelor de la CSM Ploieşti! Ghici, ghicitoare unde-s iphone-urile...


24 martie 2023

Proaspăt instalată în funcţia de director al CSM Ploiesti, Mirela Limboşeanu a demarat mai multe anchete, niciuna vizând problemele reale din clubul sportiv. 

Una dintre cele mai amuzante cercetări este aceea a...dispariţiei (deşi este impropriu acest termen) telefoanelor mobile. Vorbim despre mai multe terminale oferite clubului conform obiceiului operatorilor de telefonie mobilă cu titlu gratuit la prelungirea abonamentului existent. (Valoarea uriaşă a abonamentelor plătite de CSM o vom aborda într-un alt articol) 

Sursele noastre din CSM Ploieşti susţin că prin luna septembrie 2022, imediat după dezertarea lui Donald Constantin din funcţia de director al clubului (deoacamdată singurul om care a dezvăluit câteva adevăruri despre ceea ce se întâmplă în administraţia condusă de Andrei Volosevici), la CSM au ajuns mai multe telefoane comandate de şefi. Vorbim despre două terminale Iphone si alte două Samsung. 

Pentru a-i uşura munca doamnei directoare interimare îi transmitem că respectivele telefoane au ajuns două la familia Scoruş, unul la metodista Lia Ilie si cel de al patrulea la Melania Dragomir, directorul adjunct al CSM Ploieşti. Iar una dintre probleme o reprezintă faptul că, deşi au fost însoţite de o factură cu valoare zero, telefoanele nu au intrat în inventarul CSM şi nici nu au trecut prin magazie pentru a fi însoţite de documentele legale, necesare unei astfel de tranzacţii. (Este o practică acest lucru, în inventarul clubului sportiv municipal neexistând niciun telefon mobil!) 

Curat, murdar, Coane Fănică..unul la Primărie, unul la Şcoala de Fete...cum spunea Caragiale...


PS. Recomandările făcute angajaţilor CSM de a nu mai discuta cu reprezentanţii mass media seamănă cu ordinele comuniştilor din perioada Ceauşescu. Nu de alta, dar la Revoluţie s-a murit pentru liberatea cuvântului!  

PS1. Salutăm revenirea antrenorului fără echipă, care ocupă abuziv un birou în stadionul Ilie Oană, în biroul directorului CSM. 

Vom reveni cu alte aventuri interesante ale conducerii CSM


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro