Miercuri, 20 februarie 2019 - 7:37:02
EUR
EURO = 4.7401 RON
Moneda euro a scazut
USD
USD = 4.185 RON
Dolarul american a scazut
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Run Codruţ, run, lumea "se râde"...


24 februarie 2016

Colaboratorul nostru Codruţ Gabriel Cojocaru a ajuns bufon pe reţelele de socializare. Nu pentru că poartă pantalonii invers sau îşi încheie nasturii de-a-ndoaselea la sacou, doar pentru că este consilier al viceprimarului cu atribuţii de primar al Ploieştiului.

Dl. Cristian Ganea, un tip inimos, i-a oferit jobul de consilier personal lui Codruţ. Puştiul, necopt la minte şi ne-trecut prin viaţă a dorit să-i mulţumească dl-ui Ganea cum s-a priceput el: i-a dedicat de ziua de naştere a dânsului un editorial în cotidianul nostru, în care l-a elogiat cum a ştiut el.

Dragul meu Codruţ, îmi pare nespus de rău ca eşti un puşti naiv care nu şti cum se recompensează românii când primesc un loc de muncă. Să-ţi spun eu: trebuia să cumperi două ciozvârte de vacă, o vadră de vin şi-o ţuică şi să i le duci acasă dl-ui Ganea. Nu să scri un elogiu la adresa dansului! Aşa funcţionează lucrurile în România de zeci de ani dragul meu, altfel ... "se râde" lumea de tine! Oricum dl. Ganea nu ţi le-ar fi primit, iar tu nu ajungeai de "râsul lumii".

Nu fi supărat că "se râde" lumea de tine, run, run Codruţ! Câteva genii contemporane au închinat, de-a lungul timpului, diferite ode conducătorilor. Ştiţi de ce, "măi ăia" care "vă râdeţi"? Doar ca s-o ducă şi ei niţel mai bine, d-aia! Ei nu aveau bani să cumpere ciozvârte de vacă, vinuri şi "alte alea". Presupun că cei care "vă râdeţi" de Codruţ aţi citit câte ceva din operele lui Coneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu.

Dacă un om care îi mulţumeşte şefului lui că l-a adunat de pe stradă şi i-a dat o bucată de pâine a ajuns "sa se râdă" lumea de el ... este trist. Nu i-a dus "darul acasă", nu i-a dat şpagă, doar i-a adus un elogiu de ziua lui de naştere. Codruţ, ai greşit, ai încălcat un obicei românesc străvechi!

Run Codruţ, run, fă ce ştii tu mai bine, potriveşte vorbele, lasă lumea "să se râdă", că şi de Forrest Gump "s-a râs" lumea.
Ar fi bine să laşi politica pentru cei care sunt făcuţi s-o facă, ar fi bine să te retragi din administraţie şi să laşi locul vacant unuia care "se râde de tine" şi urmează-ţi calea. Găseşte-ţi o fată "umanistă" care să te înţeleagă şi să-ţi fie alături.

Cotidianul nostru online îţi va publica materialele şi vei rămâne colaboratorul nostru drag, chiar dacă lumea "se râde" de tine. Politicienii se schimbă, lumea care "se râde" se re-orientează, noi tot aici vom fi. Şi nu avem absolut nici un motiv "să ne râdem".

Materialul elogiativ la adresa viceprimarului cu atribuţii de primar, care i-a dat un codru de pâine lui Codruţ, a fost şters de mine, proprietarul site-ului http://stiriactuale.ro. Îmi cer scuze lumii "care se râde" de Codruţ pentru măsura luată în pripă, dar astăzi eram prea ocupat cu reparaţia unei maşini CNC (http://www.danobatgroup.com/en/milling-boring/bed-type-centres/ta-a) de pe urma căreia manâncă o păine o gramadă de oameni care muncesc şi nu au timp "să se râdă". Am republicat materialul lui Codruţ, ca să "ne râdem ca(u) tonţii".

Bibliografie:
1. Winston Groom - Forrest Gump
2. http://www.click.ro/vedete/celebritati/oda-lui-vadim-tudor-pentru-elena-ceausescu
3. http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1134209-creatiile-optzeciste-ale-poetilor-tudor-paunescu.htm

În continuare, materialul scris de Codruţ Gabriel Cojocaru cu ocazia zilei de naştere a dl-ui Cristian Ganea, ca mulţumire pentru că l-a adunat de pe stradă, a avut încredere în el şi i-a oferit un codru de pâine (amară - nota ing. Constantin Iancu). Vă rog să citaţi sursa cu link, dacă o veţi folosi în continuare pentru "a vă râde".

Oamenii buni dăinuiesc veşnic prin iubire

Avem un sens şi viaţa ni se scurge într-o constantă, precum cursul acelor de ceasornic. Simţim în piept inima bătând precum orologiul şi ne întrebăm uneori: Până când? De la prima gură de aer respirat cu poftă în plămânii fragezi de prunc şi până la suflarea cea de pe urmă, când poveştile vieţilor noastre iau sfârşit, pe tot acest parcurs complicat, marcăm diferite momente.

Ne trăim clipele, fericindu-ne bucuriile, ne plângem tristeţile, avem împliniri, realizări, eşecuri, pierderi şi dezamăgiri. Toate împletite în ceea ce ne reprezintă şi ne marchează existenţa.

Sunt oameni care îşi lasă amprenta asupra noastră şi alături de care luptăm pentru idealuri şi scopuri comune. Interacţionăm cu persoane care ne călăuzesc paşii, ne ghidează drumul şi alături de care reuşim să depăşim momentele în care visele se năruie, speranţele dispar, iar jocul vieţii pare să ia o nouă întorsătură.

Buchet cu flori de câmp ne este viaţa. Buchet care îşi adaugă de la sine câte o floare, precum într-un pastel, cromatica fiind dată de momentele diverse ale fiecărei zile. A cugeta o clipă este păcat. Timpul este ireversibil şi nu socotim că în marea învolburată a vieţii din timpul celor mai frumoşi ani ai tinereţii, suntem precum în vânt petale străvezii. Când în valurile tulburi, învăluiţi de curaj nebunesc ne avântăm şi suntem pe cale să ne înecăm, călăuzitori ai paşilor noştri ne întind colacul de salvare. Necondiţionat şi pios să ne plecăm în faţa celor care fără de tăgadă ne-au fost şi ne sunt alături indiferent de împrejurare.

Pentru anii de muncă asiduă, încununaţi cu vastă experienţă din care împărtăşindu-mi cu drag, mi-aţi acordat parte din timpul dumneavoastră preţios, pentru încredere, pentru sfaturile bune, pentru dojenile părinteşti şi pentru că existaţi, vă mulţumesc! Şi pentru că la şiragul anilor dumneavoastră încă unul astăzi se adaugă, vă urez din suflet la mulţi ani fericiţi, om blând şi bun, domnule primar Cristian Ganea!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(926 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie
Horoscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Persoana iubita ar putea sa interpreteze gresit dorinta dumneavoastra de a avea mai multa libertate de miscare. Prin urmare, eastrolog.ro va sfatuieste sa va exprimati cat mai clar ideile, ca sa evitati o neintelegere cu consecinte neplacute. In plan profesional si in afaceri, va sfatuim sa va abtineti de la actiuni speculative, fiindca este posibil ca intuitia sa va insele. taur In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, din cauza carora relatiile cu cei din jur pot avea de suferit. Se pare ca resimtiti oboseala acumulata in ultima perioada. N-ar strica sa va odihniti mai mult. Daca se iveste ocazia sa participati la o intrunire cu persoane apropiate impreuna cu persoana iubita, va recomandam sa profitati.
GEMENI RAC
gemeni Este posibil ca relatia cu partenerul de viata sa aiba de suferit din cauza unor neintelegeri de moment. Pentru a evita o cearta, eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul si sa fiti cat mai diplomat. In a doua parte a zilei, sfaturile unui barbat va pot ajuta sa depasiti mai usor momentele tensionate si sa restabiliti armonia in camin rac Este posibil sa constatati ca o afacere in care v-ati pus mari sperante nu merge asa cum v-ati dorit si nu produce beneficii pe masura asteptarilor. Azi eastrolog.ro va recomanda sa nu va asumati niciun risc, pentru ca va puteti alege cu pagube importante. In familie, va sfatuim sa va temperati impulsivitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu. In partea a doua a zilei este posibil sa primiti oaspeti din alta localitate, care va aduc o veste buna.
LEU FECIOARĂ
leu In prima parte a zilei este posibil sa faceti o scurta calatorie in interes personal. Va sfatuim sa fiti foarte atent la acte si la bagaje, pentru ca exista riscul sa pierdeti ceva. Sunt sanse sa vi se propuna o colaborare tentanta. Sfatul eastrologului este sa nu va grabiti sa decideti azi. Ar fi bine sa luati in considerare timpul liber de care dispuneti si sa va consultati cu partenerul de viata fecioara In prima parte a zilei este posibil sa fiti cam confuz si nehotarat si sa intampinati dificultati in comunicarea cu cei din jur. Va sfatuim sa nu va implicati mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu le duceti la bun sfarsit si chiar sa faceti greseli costisitoare. Dupa-amiaza sunt sanse sa va reveniti din starea de confuzie si sa petreceti momente placute in mijlocul familiei.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Azi este posibil sa aveti dificultati de comunicare si, prin urmare, sa apara neintelegeri cu colegii sau chiar cu familia. Recomandarea eastrolog.ro este sa amanati discutarea chestiunilor importante, iar pe cele care nu suporta amanare sa le abordati cu multa atentie. S-ar putea sa va simtiti obosit si sa va ganditi sa renuntati la o calatorie planificata impreuna cu partenerul de viata scorpion Daca reusiti sa va temperati spiritul critic, azi puteti avea realizari importante si castiguri pe masura. Fiindca exista riscul sa declansati o cearta, eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti grija cum vorbiti cu partenerul de viata si cu persoanele mai varstnice. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti cautat de un prieten care v-a pregatit o surpriza placuta.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Aveti posibilitatea sa incepeti o afacere la care va ganditi de multa vreme. Nu va lipsesc ideile, iar cu banii va puteti descurca usor. Dupa-amiaza s-ar putea sa va intalniti cu prietenii, dar exista riscul ca membrii familiei sa va reproseze ca ii neglijati. Va recomandam sa fiti cat mai diplomat in relatia cu persoana iubita. capricorn La locul de munca sau in afaceri, aveti tendinta de a deveni impulsiv si de a va pierde rabdarea destul de repede, riscand sa tensionati relatiile cu colegii sau cu partenerii. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti invitat la o intrunire la care partenerul de viata nu ar vrea sa mergeti. Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de flexibilitate si sa cautati o solutie de compromis. Nu este exclus sa vi se reproseze ca aveti obiceiul sa faceti numai ce va convine.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va ocupati suficient de problemele familiei. Cu rabdare si tact, puteti evita o cearta. In plan profesional sau in afaceri, ar fi bine sa fiti cat mai prudent. Nu este exclus sa va confruntati cu probleme juridice. pesti Este posibil sa renuntati la plecarea intr-o calatorie, din cauza unei neintelegeri cu partenerul de viata. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va sfatuim sa fiti diplomat pentru a evita o cearta. In activitatea profesionala este posibil sa resimtiti o stare de oboseala si sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala. Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 februarie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro