Vineri, 23 martie 2018 - 3:37:17
EUR
EURO = 4.6659 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.7891 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Run Codruţ, run, lumea "se râde"...


24 februarie 2016

Colaboratorul nostru Codruţ Gabriel Cojocaru a ajuns bufon pe reţelele de socializare. Nu pentru că poartă pantalonii invers sau îşi încheie nasturii de-a-ndoaselea la sacou, doar pentru că este consilier al viceprimarului cu atribuţii de primar al Ploieştiului.

Dl. Cristian Ganea, un tip inimos, i-a oferit jobul de consilier personal lui Codruţ. Puştiul, necopt la minte şi ne-trecut prin viaţă a dorit să-i mulţumească dl-ui Ganea cum s-a priceput el: i-a dedicat de ziua de naştere a dânsului un editorial în cotidianul nostru, în care l-a elogiat cum a ştiut el.

Dragul meu Codruţ, îmi pare nespus de rău ca eşti un puşti naiv care nu şti cum se recompensează românii când primesc un loc de muncă. Să-ţi spun eu: trebuia să cumperi două ciozvârte de vacă, o vadră de vin şi-o ţuică şi să i le duci acasă dl-ui Ganea. Nu să scri un elogiu la adresa dansului! Aşa funcţionează lucrurile în România de zeci de ani dragul meu, altfel ... "se râde" lumea de tine! Oricum dl. Ganea nu ţi le-ar fi primit, iar tu nu ajungeai de "râsul lumii".

Nu fi supărat că "se râde" lumea de tine, run, run Codruţ! Câteva genii contemporane au închinat, de-a lungul timpului, diferite ode conducătorilor. Ştiţi de ce, "măi ăia" care "vă râdeţi"? Doar ca s-o ducă şi ei niţel mai bine, d-aia! Ei nu aveau bani să cumpere ciozvârte de vacă, vinuri şi "alte alea". Presupun că cei care "vă râdeţi" de Codruţ aţi citit câte ceva din operele lui Coneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu.

Dacă un om care îi mulţumeşte şefului lui că l-a adunat de pe stradă şi i-a dat o bucată de pâine a ajuns "sa se râdă" lumea de el ... este trist. Nu i-a dus "darul acasă", nu i-a dat şpagă, doar i-a adus un elogiu de ziua lui de naştere. Codruţ, ai greşit, ai încălcat un obicei românesc străvechi!

Run Codruţ, run, fă ce ştii tu mai bine, potriveşte vorbele, lasă lumea "să se râdă", că şi de Forrest Gump "s-a râs" lumea.
Ar fi bine să laşi politica pentru cei care sunt făcuţi s-o facă, ar fi bine să te retragi din administraţie şi să laşi locul vacant unuia care "se râde de tine" şi urmează-ţi calea. Găseşte-ţi o fată "umanistă" care să te înţeleagă şi să-ţi fie alături.

Cotidianul nostru online îţi va publica materialele şi vei rămâne colaboratorul nostru drag, chiar dacă lumea "se râde" de tine. Politicienii se schimbă, lumea care "se râde" se re-orientează, noi tot aici vom fi. Şi nu avem absolut nici un motiv "să ne râdem".

Materialul elogiativ la adresa viceprimarului cu atribuţii de primar, care i-a dat un codru de pâine lui Codruţ, a fost şters de mine, proprietarul site-ului http://stiriactuale.ro. Îmi cer scuze lumii "care se râde" de Codruţ pentru măsura luată în pripă, dar astăzi eram prea ocupat cu reparaţia unei maşini CNC (http://www.danobatgroup.com/en/milling-boring/bed-type-centres/ta-a) de pe urma căreia manâncă o păine o gramadă de oameni care muncesc şi nu au timp "să se râdă". Am republicat materialul lui Codruţ, ca să "ne râdem ca(u) tonţii".

Bibliografie:
1. Winston Groom - Forrest Gump
2. http://www.click.ro/vedete/celebritati/oda-lui-vadim-tudor-pentru-elena-ceausescu
3. http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1134209-creatiile-optzeciste-ale-poetilor-tudor-paunescu.htm

În continuare, materialul scris de Codruţ Gabriel Cojocaru cu ocazia zilei de naştere a dl-ui Cristian Ganea, ca mulţumire pentru că l-a adunat de pe stradă, a avut încredere în el şi i-a oferit un codru de pâine (amară - nota ing. Constantin Iancu). Vă rog să citaţi sursa cu link, dacă o veţi folosi în continuare pentru "a vă râde".

Oamenii buni dăinuiesc veşnic prin iubire

Avem un sens şi viaţa ni se scurge într-o constantă, precum cursul acelor de ceasornic. Simţim în piept inima bătând precum orologiul şi ne întrebăm uneori: Până când? De la prima gură de aer respirat cu poftă în plămânii fragezi de prunc şi până la suflarea cea de pe urmă, când poveştile vieţilor noastre iau sfârşit, pe tot acest parcurs complicat, marcăm diferite momente.

Ne trăim clipele, fericindu-ne bucuriile, ne plângem tristeţile, avem împliniri, realizări, eşecuri, pierderi şi dezamăgiri. Toate împletite în ceea ce ne reprezintă şi ne marchează existenţa.

Sunt oameni care îşi lasă amprenta asupra noastră şi alături de care luptăm pentru idealuri şi scopuri comune. Interacţionăm cu persoane care ne călăuzesc paşii, ne ghidează drumul şi alături de care reuşim să depăşim momentele în care visele se năruie, speranţele dispar, iar jocul vieţii pare să ia o nouă întorsătură.

Buchet cu flori de câmp ne este viaţa. Buchet care îşi adaugă de la sine câte o floare, precum într-un pastel, cromatica fiind dată de momentele diverse ale fiecărei zile. A cugeta o clipă este păcat. Timpul este ireversibil şi nu socotim că în marea învolburată a vieţii din timpul celor mai frumoşi ani ai tinereţii, suntem precum în vânt petale străvezii. Când în valurile tulburi, învăluiţi de curaj nebunesc ne avântăm şi suntem pe cale să ne înecăm, călăuzitori ai paşilor noştri ne întind colacul de salvare. Necondiţionat şi pios să ne plecăm în faţa celor care fără de tăgadă ne-au fost şi ne sunt alături indiferent de împrejurare.

Pentru anii de muncă asiduă, încununaţi cu vastă experienţă din care împărtăşindu-mi cu drag, mi-aţi acordat parte din timpul dumneavoastră preţios, pentru încredere, pentru sfaturile bune, pentru dojenile părinteşti şi pentru că existaţi, vă mulţumesc! Şi pentru că la şiragul anilor dumneavoastră încă unul astăzi se adaugă, vă urez din suflet la mulţi ani fericiţi, om blând şi bun, domnule primar Cristian Ganea!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(860 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu foto

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Dimineata, lipsa banilor va determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce va afecteaza relatiile cu partenerul de viata. Va ingrijoreaza starea de sanatate a unui membru mai tanar al familiei - un copil sau un frate mai mic. Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de mult calm. taur Starea de melancolie va poate afecta relatiile sentimentale. Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutat mobila etc. Va recomandam sa acordati mai multa atentie persoanelor varstnice din familie.
GEMENI RAC
gemeni Dorinta de a va intalni cu prietenii va face sa lipsiti cam mult de acasa. Nu este exclus sa aveti o discutie cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati relatiile sentimentale. Temperati-va nervozitatea! rac Discutiile cu persoana iubita va irita, iar starea de nervozitate va poate afecta relatiile sociale. Va sfatuim sa va exprimati clar si sa nu evitati comunicarea. Ar fi bine sa va mai temperati orgoliul. Sfaturile unui prieten de incredere se pot dovedi foarte folositoare.
LEU FECIOARĂ
leu Este posibil sa aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna, legata de o afacere. fecioara Relatiile sentimentale pot avea de suferit daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude. Partenerul de viata nu este de acord ca un esec in afaceri poate fi un motiv pentru a ramane acasa. Eastrolog.ro va recomanda sa va limitati la activitati de rutina.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Dimineata s-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa va certati cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica sa va odihniti mai mult. Oricum, este recomandabil sa evitati activitatile care necesita eforturi deosebite. scorpion In prima parte a zilei, aveti dificultati de concentrare, ceea ce va scoate din sarite. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante. Acordati mai mult timp odihnei! Va asteapta o saptamana grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seara, va face placere sa intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator S-ar putea fiti apatic si, din cauza aceasta, sa aveti probleme sentimentale. Aveti chef sa fiti lasat in pace si sa nu faceti nimic. Oricat de indispus ati fi, eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie persoanei iubite. Dupa-amiaza, un prieten va ofera sugestii pretioase pentru o afacere. Va sfatuim sa nu actionati in pripa. capricorn Aveti tendinta de a fi impulsiv. Va sfatuim sa va calculati bine fiecare pas, in special in afaceri si pe plan sentimental. Ar fi bine sa nu faceti astazi investitii si sa evitati calatoriile in interes personal. Nu exagerati cu munca, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea!
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si sa nu va purtati corect cu persoana iubita. Nu este exclus ca de aici sa inceapa o cearta in toata regula. Va sfatuim sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Spre seara, sariti in ajutorul unei rude mai in varsta, care are probleme de sanatate. pesti Aflati ca trebuie sa plecati de urgenta intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul, indiferent de situatie. Nu faceti investitii astazi, pentru ca nu este un moment favorabil!
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 martie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro