Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:02:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De ce nu mai vine Naţionala pe Ilie Oană? Află cine sunt vinovaţii!


13 martie 2021

În urmă cu aproximativ o lună, noul director al CSM Ploieşti, Constantin Grigore se lăuda într-o emisiune la un post de televiziune local că Federaţia Română de Fotbal va finanţa reabilitarea stadionului Ilie Oană. Declaraţiile fanteziste, dar şi comportamentul lui Valeriu Răchită, adevăratul şef al CSM Ploieşti, la întâlnirea cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi cu alţi şefi ai federaţiei, sunt motivul real al anulării meciului Naţionalei de la Ploieşti. Partida România- Macedonia de Nord care trebuia să aibă loc pe Ilie Oană în data de 25 martie a fost mutată de şefii Federaţiei pe Arena Naţională din Bucureşti. Nu a contat faptul că preţurile închirierii Arenei Naţionale sunt mult mai mari decât la Ploieşti, iar FRF se confruntă cu anumite probleme financiare.

Ca să îşi mascheze incompetenţa, veşnicul Vivi Răchită a motivat pe la televiziunile naţionale (nu prea am înţeles în ce calitate vorbeşte în numele CSM Ploieşti, atâta timp cât primarul Volosevici susţine că este ...un simplu antrenor) că ...a fost decizia lui Mirel Rădoi de a juca la Bucureşti.

Păi, dacă analizăm la rece...de când decide antrenorul unde joacă echipa, când organizatorul este Federaţia Română de Fotbal?

Ceea ce nu ştie multă lume este că şefii FRF s-au arătat deranjaţi de schimbările dese de la CSM Ploieşti. În ultimii doi ani, Ploieştiul a schimbat de foarte multe ori responsabilul cu bunul mers al lucrurilor pe Stadionul Ilie Oană, iar întotdeauna, noul şef avea grijă să informeze Federaţia că cel dinaintea sa a fost înlocuit. (Nu comentăm termenii în care acest anunţ era făcut la Federaţie...)

Apoi, faptul că cei de la Chindia Târgovişte nu au mai fost lasaţi să joace la Ploieşti a cântărit mult în decizia FRF de a renunţa la colaborarea cu CSM. Este ştiut faptul că şefii Chindiei sunt foarte apropiaţi de Răzvan Burleanu, şeful FRF.

Adăugăm declaraţiile fanteziste ale directorului Grigore care se împăuna că FRF va finanţa cu....800.000 de EURO reabilitarea stadionului, declaraţii care au dus la un adevărat scandal în fotbalul românesc, mai mulţi reprezentanţi ai unor stadioane de renume din România, solicitând şi ei ...finanţări pentru reparaţiile arenelor sportive!

Iar toate aceste lucruri au avut un singur deznodământ: Naţionala a renunţat la disputarea meciurilor pe stadionul din Ploieşti! Cu alte cuvinte...gura bate...realitatea! Felicitări, şefilor CSM Ploieşti şi suntem curioşi cum vor compensa banii veniţi din închirierea stadionului....

QOD
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro