Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:58:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zi magică pentru fetele de la Prahova Ploieşti: 4-0 cu Atletic Drăgăşani!


14 mai 2023



A fost din nou fotbal feminin la Filipeştii de Pădure, gazda meciurilor de acasă pentru fetele de la Prahova Ploieşti. Junioarele lui Adrian Teodorescu au prins o zi senzaţională şi au demonstrat, încă o dată, că şi fetele ştiu să joace fotbal. Şi un fotbal de calitate! 

Au profitat şi de oboseala adversarelor care veneau după un drum de peste patru ore şi le-au predat o lecţie de fotbal frumos. 

Probabil că şi venirea lui George Timiş, antrenor cu experienţă vastă în Liga a 3 a, Liga a 2 a şi în Arabia Saudită, proaspăt cooptat în stafful echipei, şi-a spus cuvântul. 

Oricum au fost 80 de minute de fotbal frumos, cu goluri spectaculoase, scorul final fiind 4-0, rezultat care aduce zâmbetul pe feţele puştoaicelor de la Prahova Ploieşti.

De remarcat fair play-ul ambelor echipe şi faptul că arbitrul nu a fost nevoit să scoată niciun cartonaş penalizator.

Campionatul Naţional de Fotbal Junioare U17 mai are doar două etape, după care urmează Turneul Final. Din păcate, prahovencele nu mai au nicio şansă în lupta pentru Turneul care se va desfăşura pe Arena Naţională din Bucureşti, dar fiind la prima participare la o competiţie de o astfel de anvergură, cele nouă puncte adunate până acum în clasament sunt bine meritate.

Următoarea partidă va avea loc pe 24 mai, în deplasare cu Fair Play Joc Cinstit, echipă aflată pe primul loc în clasamentul Seriei a 3 a a Campionatului Naţional de Fotbal Junioare U17, organziat de Federaţia Română de Fotbal.

Victoria din meciul de sâmbătă a fost dedicată portăriţei Elena Cioc, care împlineşte 17 ani, fetele organizând şi o mică petrecere surpriză după meci.

Ca de obicei, alături de junioarele de la Prahova au fost mai mulţi sponsori şi parteneri, care sprijină performanţa lor.

Kandia România, Tymbark România, Cora Ploiesti, Orizont Catering Ploiesti, Restaurantul Schnitzel Haus Păulesti, Pizzeria Amicii din Filipeşti de Pădure, Cofetăriile LeBonBon  sunt cei care au înţeles că pasiunea fetelor pentru fotbal are nevoie de sprijin.

Apoi la fel de importante sunt parteneriatele media cu Jurnalul Prahovean, Stiri Actuale, Lace Magazin. Iar de la acest meci, fetele sunt sprijinite si de Republika News, Ploiesti TV si Antena 3 Ploieşti.

Clubul Prahova Ploieşti le mulţumeşte tuturor, în numele fetelor, şi vă aşteptăm alături de junioare şi la alte meciuri. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro