Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:49:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti amical de 5 stele cu Rapid Sălciile, primul meci al noului antrenor Emi Matei!


28 iulie 2019

Prahova Ploieşti a reluat antrenamentele pregătindu-se intens pentru debutul în Liga B. Echipa are un nou antrenor-jucător, fundaşul Emi Matei înlocuindu-l pe Dan Nedelcu (care a fost nevoit să se retragă din cauza unor probleme personale)

Primul test al tânărului antrenor a fost un amical cu Rapid Sălciile, un meci de pregătire în care s-a pus accent pe pregătirea fizică şi mai puţin pe rezultat (chiar dacă Prahova Ploieşti a căştigat partida)

Am remarcat dorinţa de joc a jucătorilor Prahovei Ploieşti care au luat pregătirea cu un aplomb deosebit, propunându-şi un singur obiectiv pentru noul sezon: promovarea în Superliga B. În teren s-a văzut un lot format ca o familie, în care contează prietenia şi plăcerea de a juca fotbal. Mai trebuie să spunem că ambele echipe au folosit şi jucători foarte tineri, de 15-16 ani, jucători care promit să devină fotbalişti adevăraţi.

Rapid Sălciile au venit împreună cu staful tehnic format din Dan şi Răduţă Ghioca, cei doi fiind consideraţi adevărate embleme ale fotbalului prahovean.

Prahova Ploieşti a reuşit să atragă un număr impresionant de spectatori, mai ales că la ora partidei la Ciorani erau 30 de grade. Aproximativ 100 de suporteri au venit să vadă cum a pregătit meciul Emi Matei (fiul preotului din Ciorani). Iar antrenorul-jucător a demonstrat că ştie să formeze un lot omogen şi că nu îi va dezamăgi pe cei care au încredere în el.

Primarul Marin Voicu şi Nichita Boiangiu, administratorul public al comunei Ciorani, au urmărit cu interes partida, interesaţi de modul în care arată lotul pregătit să atace promovarea în Superliga B.

La final, debutul ca antrenor al lui Emi Matei a fost aplaudat de suporteri şi putem spune că la Ciorani, fotbalul chiar are viitor!
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro