Sâmbătă, 18 mai 2024 - 9:31:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


USL în pericol în Prahova?/ Preşedinte surpriză la PSD Berceni


21 martie 2013

Alegerile interne din PSD dau naştere unor situaţii care ar putea pune în pericol stabilitatea USL în Prahova.

Zilele trecute social democraţii au avut alegeri în filiala Berceni. Până aici nimic nou, doar că noul lider al filialei PSD Berceni este Cosmina Pandele, fost candidat independent la postul de primar al comunei.

Cosmina  este preşedinta Asociaţiei Second Chance România,  asociaţie care are ca scop dezvoltarea unor proiecte care să încurajeze schimbarea în bine a comunităţii şi îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din Berceni şi este o persoană cu o imagine foarte bună în localitate, fiind şi vicepreşedintele clubului sportiv din comună.-

Dacă adăugăm faptul că actuala social democrată a fost principalul contracandidat al primarului Constantin Bucur, primind peste o mie din voturile localnicilor din Berceni, credem că edilul liberal va avea probleme în a reuşi să câştige un nou mandat de edil al comunei.

Menţionăm că liberalul Constantin Bucur a obţinut 1.400 de voturi la alegerile locale din iunie 2012, iar gurile rele susţin că dacă ar fi fost şi un tur doi al scrutinului, Bucur nu ar mai fi câştigat fotoliul de primar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro