Marţi, 19 martie 2024 - 10:51:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


11 goluri din 13 meciuri- recordul greu de egalat al lui Leonard Juju, atacantul CSM Ploieşti!


6 octombrie 2019

11 goluri în 13 meciuri este bilanţul unui singur jucător: Leonard Juju, atacantul echipei U17 a CSM Ploieşti, echipă care joacă în campionatul republicani B. Leo are numai 15 ani, vine de la Colceag, fiind descoperit de Florin Pavel.

Sâmbătă în partida contra celor de la Petrosport, Leo a reuşit o dublă, dar a avut o grămadă de ocazii ratate singur cu portarul advers. La ora actuală Leo este golgeterul echipei şi este cel mai bun jucător al Secţiei Fotbal de la CSM Ploieşti.

11 goluri marcate ca debutant la acest nivel, jucătorul fiind născut în decembrie 2004, reprezintă o realizare extraordinară greu de egalat. Înzestrat nativ cu calităţi fizice deosebite, viteză, forţă şi un extraordinar simţ al porţii, Leo va deveni un nume important în fotbalul românesc. Pe lângă calităţile sportive, Leo este un copil educat, civilizat, respectuos, calităţi pentru care merită felicitaţi părinţii,oameni simpli de la ţară, dar care au reuşit să îşi educe extraordinar băiatul.

Trebuie să spunem că Leonard Juju a ajuns la CSM Ploieşti, datorită departamentului de scouting al Secţiei Fotbal, care a reuşit să transfere ambele grupe 2003-2004 şi 2005-2006 de la Colceag, aducând 26 de jucători care în timp vor demonstra că formează o echipă unită şi vor începe să aibă un cuvând de spus în campionatul republican.

Mai trebuie să spunem că antrenorul Pompiliu Stoica, fostul jucător al Naţionalei, are o promisiune de onorat în faţa copiilor pe care îi antrenează. La următorul meci va trebui să le aducă elevilor săi pizza şi cola pentru a-şi respecta promisiunea făcută înainte de meci, pentru a-i motiva pe copii să câştige meciul cu Petrosport.





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro