Duminică, 28 aprilie 2024 - 7:50:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


V-am scos din "mizerie".....


19 mai 2020

În cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune vicepreşedintele clubului Petrolul Octavian Grigore a făcut o afirmaţie care i-a şocat pe suporterii petrolisti, mai exact a declarat ca actualul partener finanţator Mădălin Mihailovici "a venit şi a salvat brandul în condiţii mizere".

Pai bine măi legendă a Petrolului, ai 519 meciuri jucate pentru această echipă, ai câştigat o Cupă a României, faci parte din familia lupilor galbeni şi tu ce faci? Îţi jigneşti familia? Chiar atât de importanţi sunt banii lui Mădălin încât să calci în picioare istoria şi tradiţia clubului???

Nu era mai potrivit să spui că a salvat clubul de la condiţii grele? Sau aşa scria pe foaia primita de la Mădălin???

Dacă pentru tine primează salariul încasat de la club, asa cum a fost prioritar şi la înfiinţarea clubului, atunci când tu şi fostul preşedinte Cristian Vlad aţi declarat ca nu veţi lua salariu până la venirea unui finanţator?

Şi surpriză... deşi clubul trăia din banii donaţi de suporteri, atât tu Tavi, cât şi Cristian Vlad, încasaţi lunar 2500 lei din dragoste pentru culorile galben albastre.

Altă perlă a vicepreşedintelui Grigore este cea legata de "investitorii strategici în sport"

Pai bine, bă băiatule, când sunt unii care au investit din propriul buzunar, repet DIN PROPRIUL BUZUNAR în fotbal, care şi-au construit stadion propriu şi baze de antrenamente pentru echipa pe care o finanţează tot din banii lor, as dori sa ne explici şi noua suporterilor petrolisti care este investiţia strategică a Veoliei la Petrolul.

Trist este faptul ca pentru un salariu, este drept destul de bunicel, ai ajuns sa lingi mâna stăpânului întorcând spatele celor care te-au susţinut şi au crezut în tine, Tavi!.

Dacă mai există onoare şi dacă posezi asa ceva, aştept sa ieşi public, să îţi prezinţi scuze pentru ineptia pe care ai spus-o şi bineînţeles sa îţi prezinţi demisia din funcţia de vicepreşedinte al ACS Petrolul 52!
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro