Marţi, 19 martie 2024 - 10:22:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vorbind de "Funeriu" în casa spânzuratului!


31 ianuarie 2020

Pe 26 ianuarie (de ziua împuscatului) Televiziunea Română a difuzat un spectacol muzical al reputatului actor si interpret de muzică Tudor Gheorghe, intitulat "Degeaba 30".

Datorită titlului si continutului unor melodii care au deranjat, un fost ministru al învăţământului  "domnul" Funeriu a reacţionat pe pagina sa de Facebook la adresa maestrului Tudor Gheorghe.

Mai jos veti citi postarea acestui "mare om politic" care ca multi altii ce au condus ministerul Invăţământului a pus umărul la distrugerea acestuia.

"Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică şi versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei, şi alţi 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi talent: nu ţi-e ruşine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă patru zile pentru 25 de l de benzină? Băi nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colţ de stradă?

Johnny Mandolină, e acelaşi lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali? Nu ţi-e ruşine ca de la înălţimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciuna că «a fost degeaba» în mintea oamenilor care au făcut, prin sudoarea frunţii lor, ţara asta să stea la masă cu Germania, Franţa şi Spania în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo şi Coreea de Nord?

Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceauşescu, eu şi mii de români ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-şi revadă fraţii şi părinţii, şi tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? Cine eşti tu, mă, să-ţi permiţi să dai sentinţe despre ce au realizat, în 30 de ani, românii? Da, pentru tine degeaba! Nu ai înţeles că lumea evoluează şi respiră fericire, nu plenare PCR! N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, şi îţi spun atât: să-ţi fie ruşine, canalie talentată! Să-ţi fie ruşine nici măcar pentru că ţi-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrâneţe, ţi-ai bătut joc de ce-ai făcut o viaţă întreagă, ţi-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la natură, ţi-ai bătut joc de o ţară şi oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înţelegi vreodată! Pune-te, mă, în genunchi în faţa copiilor acestei ţări şi cere-le iertare!“, a scris Funeriu pe Facebook.

Asa ca ii raspund strălucitului om politic si savant de renume mondial Daniel Funeriu:

Bai Dane maestrul Tudor Gheorghe si-a demonstrat valoarea si talentul de-a lungul anilor prin tot ce a facut pentru această ţară pe scena, tu ce dracu ai facut pentru România???

Te deranjează adevărul? Vrei reinstaurarea cenzurii? Aplici politica primului in gura ca în era pe care o evoci in postarea ta???

Ba baiatule un Tudor Gheorghe se naşte odata la 100 de ani,un funeriu se nasc 500 zilnic.

Ciudat totusi ca nimeni din sfera politica nu a reacţionat la ineptiile debitate de personajul funeriu dar probabil vor sa confirme zicala: corb la corb...

Astept cu nerăbdare o postare pe pagina ta Danute in care sa reactionezi cum ar fi normal ,sa iti prezinţi public scuze maestrului Tudor Gheorghe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro