Vineri, 26 aprilie 2024 - 3:11:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mărţişoare de la primarul Alin Moldoveanu pentru doamnele şi domnişoarele din Câmpina


1 martie 2022



Gest impresionant al primarului Alin Moldoveanu. Edilul câmpinean a oferit mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiu, un gest superb la debutul primăverii. Mărţişoarele primarului au ajuns la cadrele didactice, la eleve, medici, asistente medicale, angajate ale Casei de Pensii, Trezoreriei, Administraţiei Financiare şi a tuturor instituţiilor publice din cel de al doilea municipiu al judeţului Prahova

"Cu ocazia zilei de 1 Martie, am avut bucuria de a oferi mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor din unităţile de învăţământ din Câmpina (cadre didactice şi eleve), de la spitale, de la Poliţie, Casa de Pensii, Trezorerie, Administraţia financiară şi alte instituţii publice.

Am vrut să ofer un simbol al primăverii, alături de cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi împliniri, într-o perioadă în care, poate mai mult ca niciodată, avem nevoie de speranţă şi încredere.


Doamnelor şi domnişoarelor, vă asigur că sunteţi în sufletul meu şi vă doresc tuturor o primăvară frumoasă!", a scris primarul Moldoveanu pe pagina oficială de Facebook.

Mii de mărţişoare au ajuns la doamnele şi domnişoarele din Câmpina, într-un gest menit să aducă zâmbetul într-o perioadă extrem de dificilă pentru întreaga omenire.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro