Marţi, 19 martie 2024 - 1:45:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fabio Cârstea, ploieşteanul care filmează în America, aduce produsele Mantralab în România!


1 ianuarie 2021

Fabio Cârstea, ploieşteanul care a primit un rol principal într-un serial de succes din America, va aduce în România, în exclusivitate, produsele revoluţionare pentru nutriţie inventate de starul Jared Padalecki.

Actorul american Jared Padalecki este cunoscut românilor din serialul Supernatural, serial nominalizat de trei ori la premiile Emmy, şi este partenerul ploieşteanului în seria the Grounders, continuarea unul alt serial de succes printre români: The 100.

Padalecki filmează împreună cu Fabio Cârstea în the Grounders, iar Cârstea va apărea alături de starul din Supernatural în Walker, peliculă care va fi lansată pe Netflix în jurul datei de 21 ianuarie.

Revenind la Mantralab, vă putem spune că este o gamă revoluţionară de suplimente alimentare şi a apărut din nevoia lui Jared de o mai bună hidratare, energie şi... somn. Actorul încercase cam toate produsele de gen existente pe piaţă şi fiind nemulţumit, a decis că vrea altceva. Iar după luni de cercetare au apărut produsele Mantralab, produse 100% naturale, fiind constituite după cele trei principii de bază ale omului modern: mişcare,odihnă,comunitat, menite să ajute bioritmul fiecăruia dintre noi.

Aşadar, după finalizarea filmărilor din Statele Unite, Fabio Cârstea va aduce în exclusivitate în România, produsele lansate de Jared şi suntem convinşi că vor fi un succes.

Cât despre Fabio şi aventura sa americană vă spunem că a primit unul dintre cele cinci roluri principale ale serialului The Grounders, care se va fi lansat foarte curând pe Netflix.

Mai multe amănunte despre noua serie veţi afla în exlcusivitate doar pe Stiri Actuale.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro