Marţi, 19 martie 2024 - 9:09:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Clinicile de cardiologie Ritmico, în Prahova! Pachet special de screening pentru sportivii de performanţă şi amatori!


3 septembrie 2019

Sportivii de performanţă şi cei amatori din Prahova au şansa de a beneficia de un consult cardiologic performant cu aparatură de ultimă generaţie. După momentul în care Eugen Neagoe, fostul antrenor al Dinamo Bucureşti, a suferit o criză cardiacă pe banca tehnică la partida cu U Craiova, reţeaua de clinici Ares a decis să ofere un pachet special pentru sportivi pentru a preveni problemele grave de sănătate.

Astfel, începând cu 1 septembrie, Clinica Ritmico Ploieşti oferă un pachet special dedicat sportivilor de performanta si sportivilor amatori, cu varsta de peste 18 ani.

Campania "Sport"  include :

- consultatie cardiologica
- electrocardiograma
- ecografie cardiacă


Costul total al pachetului "Sport" va fi redus cu 30%, iar programarile pot fi facute  la numarul de telefon 021 9966.

Unul din beneficiarii programelor Centrelor Ares este şi omul de fotbal Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, care are probleme cardiace de mai bine de 10 ani. 

Clinica Ritmico Ploieşti este dotată cu un cabinet pentru consultaţii cardiologice şi dopplere arteriale şi vasculare, o sală de tratament şi un cabinet pentru test de efort.  Adresa clinicii este Strada Gheorghe Doja nr. 23, bl. 34 F, Parter.


Clinica a fost deschisă în această vară, iar pacienţii beneficiază de experienţa unora dintre cei mai bine cotaţi medici din Bucureşti, precum dr. Raluca Naidin, dr. Radu Brezeanu sau dr. Irina Istrate. Consultaţiile şi investigaţiile se vor putea face în baza unei programări telefonice la numărul de call-center 021 9966.

Investiţia în clinica de la Ploieşti se ridică la 150.000 de euro. Clinica dispune de dotări pentru toate tipurile de investigaţii pentru diagnosticarea afecţiunilor cardiovasculare: ecografie cardiacă, ecografie transesofagiană, ecografie doppler vasculară şi arterială, ecografie doppler carotidiană, electrocardiogramă, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA şi test de efort. În total, reţeaua Clinicile Ritmico a investit peste 700.000 euro în clinici de cardiologie din ţară.



Ţara noastră se află pe primele locuri în Europa în ce priveşte mortalitatea cauzată de bolile de inimă. Aproximativ 60% dintre decesele de la noi din ţară sunt provocate de afecţiunile cardiovasculare nedescoperite şi netratate la timp. În acest context, reţeaua Clinicile Ritmico a lansat anul trecut programul de screening cardiac gratuit pentru locuitorii judeţelor în care activează.

Până în prezent, au beneficiat de screening cardiac gratuit locuitorii din Giurgiu, Focşani,  Constanţa şi Buzău. Rezultatele programelor de screening desfăşurate în aceste judeţe arată că între 30% şi 40% dintre cei testaţi sufereau de afecţiuni cardiace care au necesitat investigaţii ulterioare şi tratament

Reţeaua Clinicile RITMICO face parte din planul de investiţii al Spitalului Monza şi Centrele de Excelenţă ARES. În urmatorii cinci ani vor fi investiti peste 4,5 milioane de euro în această reţea de clinici-butic, axată pe investigarea şi diagnosticul afecţiunilor cardiovasculare. Până la finalul anului 2023 vor fi înfiinţate cel puţin 30 de clinici în oraşe mici şi medii, unde accesul la investigaţii de specialitate este redus.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro