Marţi, 19 martie 2024 - 7:36:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vivi Răchită a încercat să închidă Stiri Actuale, dar judecătorii au decis că "managerul" chiar este angajat ILEGAL la CSM Ploiesti!


20 ianuarie 2022

Valeriu Răchită, unicul manager al fotbalului ploieştean, a încercat să pună pumnul în gura Stiri Actuale, deschizând un proces la Judecătoria Ploieşti. Răchită ne-a acuzat de o mulţime de rele cerând de la publicaţia noastră suma de 200.000 de lei. Ni s-a transmis că ne vom vinde casele ca să îi dăm banii, că ne va băga la puşcărie şi tot felul de astfel de mizerii, care nu au reuşit să ne închidă gura. 

Iar vestea bună a venit chiar la începutul acestui an, când Judecătoria Ploieşti a decis că plângerea unicului menajer este nejustificată şi i-a respins acţiunea. Mai mult, câteva aspecte din motivarea Instanţei demonstrează clar ilegalităţile de la CSM Ploieşti şi demonstrează că articolele noastre nu au fost minciuni, aşa cum spune permanent Răchită şi că domnia sa a minţit. Ba mai mult, în motivarea Instanţei scrie clar că FUNCŢIA DE CONSILIER AL DIRECTORULUI CSM PLOIEŞTI NU EXISTĂ!!!!!

Chiar şi martorii aduşi de Răchită în faţa Instanţei nu au acceptat să mintă şi au spus în faţa judecătorilor că angajarea menajerului a fost făcută pe un post care nu a existat niciodată în organigrama clubului. Martorii lui Valeriu Răchită au fost angajaţi ai CSM Ploieşti, în funcţii cheie, care au demonstrat că au caracter şi nu au minţit în faţa magistraţilor, deşi ştiau că se vor expune răzbunării acestuia. 

Dar ceea ce este mult mai grav este că Răchită, în faţa magistraţilor a afirmat nonşalant că este angajat ca simplu antrenor la CSM Ploieşti şi antrenează...o grupă de copii! Vom publica zilele viitoare fotografii cu antrenorul de copii Răchită la biroul directorului general al CSM Ploieşti (post ocupat interimar de Melania Dragomir) în timpul unei şedinţe cu diverşi angajaţi ai clubului, fără ca directorul din acte să fie prezent în încăpere. 

Cu alte cuvinte, minciunile fostului stelist continuă, iar ca dovadă vă prezentăm şi o declaraţie făcută de acesta colegilor de la Ploieşti TV, declaraţie în care aşa zisul antrenor Răchită anunţă investiţii de sute de mii de euro la Stadionul Ilie Oană.

Că CNI cu banii visaţi de Vivi contruieşte vreo 5 creşe asta este altă discuţie, dar...fiecare este liber să viseze...










Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro