Marţi, 19 martie 2024 - 9:18:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O nouă victorie pentru fetele de la Prahova Ploieşti în Campionatul Naţional de Fotbal Feminin U17


29 octombrie 2022

Junioarele de la Prahova Ploieşti au reuşit o nouă victorie în Campionatul Naţional de Fotbal Feminin U17, organizat de Federaţia Română de Fotbal. 

Scorul final al partidei Prahova Ploieşti- ACS Prosport Football Academy a fost de 2-1, după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 5.

Fetele coordonate de Adrian Teodorescu au întors rapid scorul, iar la pauză tabela de marcaj arăta 2-1, semn că echipa începe să funcţioneze, iar antrenamentele (desfăşurate pe baza Kiru Sport din Ploieşti sub îndrumarea lui ...) dau rezultate. 

Micuţele fotbaliste au fost încurajate din tribună de Ionuţ Ivan (în FOTO altături de fete), noul director al Cora Ploieşti, Cora fiind noul sponsor al fetelor. Iar pentru că brandurile puternice funcţionează împreună, în perioada următoare, fetele de la Prahova Ploieşti şi Cora Ploieşti vor organiza o serie de evenimente pentru a populariza fotbalul feminin în rândul prahovenilor.

Nu putem să îi omitem pe cei care colaborează permanent pentru ca visul fetelor să meargă mai departe.

Astfel, proiectul Fetele din Prahova în Campionatul Naţional de Fotbal Feminin Junioare U17 a obţinut finanţare conform legii 350 din partea Consiliului Judeţean Prahova. Astfel, junioarele vor purta pe echipamente sigla CJ Prahova, demonstrând că în judeţ performanţa este apreciată şi susţinută.

Un alt sponsor important este şi Schnitzel Haus Păuleşti, reprezentanţii restaurantului fiind alături de fete încă de la primul meci din acest Campionat. 

Primăria Filipeştii de Pădure şi primarul Ciprian Morărescu (dar şi mulţi oameni entuziaşti din Primărie) au demonstrat că înţeleg fenomenul fotbalistic şi apreciază performanţa, clubul Prahova Ploieşti găsind găzduire pentru meciurile de acasă aici, într-o localitate cu o veche tradiţie fotbalistică. 

Şi tot alături de fete sunt permanent şi cei de la revista Lace Magazine, coordonată de Loredana Marin, Jurnalul Prahovean, Cofetăria Le BonBon, dar şi multe alte persoane private care preferă să rămână anonimi, dar care sprijină permanent junioarele.

Următorul meci al Prahovei Ploieşti va avea loc pe 11 noiembrie, în deplasare la CSS Târgovişte, iar fetele şi-au propus să vină şi de aici tot cu trei puncte. 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro