Marţi, 19 martie 2024 - 6:19:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CORA PLOIEŞTI: Aniversăm 9 ani de prezenţă locală! Sărbătorim împreună?


29 septembrie 2022

3 Zile pline de hiper suprize!

Hipermarketul Cora Ploieşti, parte a reţelei cora România, aniversează pe 2 octombrie 9 ani de activitate şi îi invită pe clienţi să participe la evenimentele pregătite special pentru ei, în perioada 1 – 3 octombrie.

Surprizele pentru public includ spectacole pentru copii, concerte de muzică populară, demonstraţii de cooking, nenumărate promoţii şi o tombolă la care pot participa toţi cei care vin la cumpărături în această perioadă. Premiile sunt pe măsura aniversării: televizor LED, mixer vertical cu storcător şi voucher de 250 de lei  care poate fi folosit în magazin. Toate acestea parte dintr-un eveniment de aniversare complex, care va avea loc duminică, 2 octombrie de la ora 11,00 în cora Ploieşti!

« Aniversăm 9 ani cu emoţie şi bucurie şi aşteptăm publicul să ni se alăture, pentru că i-am pregătit multe surprize. Muzică, distracţie, degustări de produse, promoţii şi premii, acesta este felul nostru de la mulţumi celor care ne trec pragul de 9 ani. Clienţilor le datorăm progresul nostru, efortul de a fi mai buni zilnic li se datorează exclusiv şi ne bucurăm că am reuşit să ne integrăm în comunitatea locală » , a spus Ionut Ivan, directorul hipermarketului cora Ploiesti.

Unul dintre puncte forte ale cora este echipa de cofetari care fac magie în laboratoarele proprii din hipermarketurile cora. Game precum Creme d’Or şi Choco Plaisir, cu conţinut redus de zahăr, au încântat de-a lungul anilor publicul şi nu pot lipsi de la aniversare. Îi invităm aşadar pe ploieşteni să participe la tăierea tortului aniversar cora, pe 2 octombrie 2022, la ora 15.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro