Miercuri, 24 aprilie 2024 - 11:29:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dreptate parţială pentru Isabel, campioana naţională la box! CSM Ploieşti a plătit doar o parte din indemnizaţia restantă


18 februarie 2022



Isabel Pîrvu, campioană naţională şi câştigătoare a Cupei României la box, este umilită în continuare de antrenorul Titi Tudor.

În urma articolelor noastre, viceprimarul Daniel Nicodim a discutat cu reprezentanţii CSM Ploieşti, iar campioana a primit acordul de transfer şi suma de 2000 de lei, indemnizaţie restantă pentru lunile aprilie,mai, iunie şi iulie 2021. Adică 2000 de lei.  Despre indemnizaţia restantă pentru lunile august şi septembrie am aflat că...nu există referat. Explicaţie ciudată am putea spune, pentru că referatul trebuia făcut de către Titi Tudor, fostul antrenor al Isabelei şi şeful Secţiei Box de la CSM Ploieşti. În plus, Isabel s-a antrenat toată luna august pentru Campionatul Naţional de la Năvodari, iar în septembrie a reprezentat CSM Ploieşti la această competiţie. 

CITEŞTE ŞI Campioană naţională la box, umilită de şefii de carton de la CSM Ploieşti!

Sursele noastre din interiorul CSM Ploieşti susţin că antrenorul a făcut referatul pentru cele patru luni şi a motivat că...nu vrea el să îi dea toţi banii. Ca şi când banii proveneau de la clubul particular al lui Titi Tudor şi nu de la un club finanţat din bani publici, din banii tuturor ploieştenilor. Mai mult, au existat ameninţări (voalate) că sportiva va avea probleme la Federaţia Română de Box, acolo unde (tot) Titi Tudor este responsabil pentru juniori şi cadeţi.

Avem o singură întrebare pe care o adresăm public conducerii CSM Ploieşti (nu de alta, dar insituţia nu răspunde niciodată solicitărilor trimise în baza Legii 544/2001): Ce premiere a primit antrenorul Titi Tudor pentru performanţele sportivei Isabel Pîrvu care a reuşit să aducă pentru CSM Ploieşti cinci medalii, plus un loc cinci la Campionatul European? 


PS. Într-un articol viitor vom scrie despre banii primiţi de antrenorul Titi Tudor de la părinţii sportivilor antrenaţi, bani solicitaţi pentru...antrenamente individuale (ca şi când boxul este un sport de echipă!), dar şi despre asociaţia înfiinţată de acelaşi antrenor în care părinţii sportivilor sunt obligaţi să redirecţioneze cota de 3,5% din impozitul pe venit. 

Până la viitorul articol vă spunem că Isabel Pîrvu şi mama ei vor fi invitate luni, 21 februarie, de la ora 11.00,  în emisiunea Observatorul Prahovean Live. Antrenorul Titi Tudor a refuzat invitaţia colegilor de la Observatorul Prahovean. 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro