Joi, 25 aprilie 2024 - 2:57:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Cristi VLAD, preşedinte executiv al Petrolului! Cine decide în club: Marius Stan sau Cristi Vlad?


27 iulie 2019

Cristi Vlad face parte în continuare din stafful de conducere al Petrolului Ploieşti, iar conform paginii Wikipedia (cea mai mare enciclopedie online) ocupă funcţia de preşedinte executiv al clubului.

Pagina Wikipedia este extrem de bine actualizată, fiind publicat inclusiv actualul lot de jucători al echipei de fotbal. Conform informaţiilor foarte amănunţite publicate pe pagină preşedintele clubului este Marius Stan, antrenor Flavius Stoican, iar preşedinte executiv....Cristi Vlad, adică exact omul acuzat de suporteri că a ratat promovarea în Liga 1.

Surprinzător este faptul că deşi pagina de Wikipedia este foarte bine pusă la punct, siteul oficial al clubului a cam rămas în urmă cu informaţiile privind conducerea echipei, lotul de jucători sau alte detalii interesante pentru suporteri.

Oricum interesant este faptul că organigrama clubului o copiază pe cea a partidelor politice, acolo unde conducerea este asigurată de un preşedinte şi de un preşedinte executiv....

În aceste condiţii ne întrebăm doar dacă nu cumva este o găselnită găsită de cei din Comitetul Director al Petrolului pentru ca în situaţia în care echipa va înregistra rezultate slabe, primul demis să fie Marius Stan, iar conducerea să fie preluată, din nou, de Cristi Vlad?



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro