Sâmbătă, 27 iulie 2024 - 11:36:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nu rata evenimentul weekendului la Ploieşti: Re.CREATIV - Târg Handmade & Yard sale


16 septembrie 2022



Cu siguranţă evenimentul weekendului la Ploieşti îl reprezintă Re.CREATIV - Târg Handmade & Yard sale. Iar organizatoarele, neobositele Vera şi Gabriela, promit o mulţime de surprize. Evenimentul va avea loc la Eden Dream Garden

Deja la a şasea ediţie a târgului handmade şi a doua de yard sale, evenimentul nostru aduce în grădina încă verde artişti handmade talentaţi, mulţi dintre ei prahoveni şi cu pasiuni artistice în afara ocupaţiilor lor zilnice. Veţi întâlni artişti faini, făuritori de frumos: bijuterii din materiale spectaculos îmbinate, cosmetice naturale, aranjamente florale, decoraţiuni, grafică, eşarfe din mătase naturală, ii custe manual sau ii recondiţionate, din colecţii vechi, lumânări din ceară naturală, cu fitil din bumbac sau din lemn, cu recipient reciclabil.

În zona yard sale veţi descoperi pasionate de modă, şi în acelaşi timp de sustenabilitate, reciclare, refolosire, aducând spre vânzare o parte din garderoba lor, condiţiile principale fiind: aproape noi, purtate puţin sau chiar deloc.

Mai mult decât atât, încurajăm vizitatorii cât şi expozanţii nostri să aducă la târg îmbrăcăminte şi încălţăminte, rechizite, cârţi, jucării pe care le vom oferi magazinului social Dor de bine de la Breaza, proiect dedicat comunităţii defavorizate.

Şi copiii vor avea ce face la noi la târg, cât mămicile sau bunicile admiră sau se relaxează la masă, cu o prietenă. Sâmbătă şi duminică organizăm ateliere gratuite pentru copii, câte două pe zi, de la ora 12:00 şi de la ora 13:00. Ne vom  concentra asupra temei de reciclare şi vom folosi diferite tehnici precum colaj şi pictură. Suportul devine o bună suprafaţa pentru aplicarea unor decupaje, dar şi a unor flori obţinute din cartoane de ou. Culorile şi creativitatea copilului vor inunda atelierul care cu siguranţă va deveni o amintire minunată:) Atelierele sunt gândite pentru copiii între 6 şi 10 ani, durează în jur de 40 de minute, iar accesul se face în limita locurilor disponibile.


******Re.CREATIV - Târg Handmade & Yard sale - Un concept inedit în Ploieşti******

Program:

Sâmbătă - 10:00 -19:00 - Re.CREATIV - Târg Handmade & Yard sale
Sâmbătă - 12:00 & 13:00 - Ateliere pentru copii
Sâmbătă - 20:00 - Party Re.CREATIV
Duminică - 10:00 -19:00 - Re.CREATIV - Târg Handmade & Yard sale
Duminică - 12:00 & 13:00 - Ateliere pentru copii


Noi vom fi acolo! Vă aşteptăm cu drag!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro