Miercuri, 19 iunie 2024 - 3:56:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti rămâne fără grupele de fotbal din Campionatul Republican U17 şi U19?


26 ianuarie 2021

La doar câteva ore de la prezenţa lui Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, în emisiunea Neconvenţional de la Ploieşti TV, reprezentanţii Secţiei Fotbal au reuşit să informeze administratorul siteului CSM Ploieşti şi să facă mai multe modificări.

Teodorescu a susţinut...cu probe că mai mulţi jucători legitimaţi la Prahova Ploieşti apar ca făcând parte din grupele Under 17 şi Under 19 ale CSM.

Astăzi....surpriză...o parte din jucătorii respectivi au fost ştersi de pe siteul CSM (mai sunt încă o serie, dar suntem curioşi dacă antrenorii vor reuşi să repare până la capăt greşeala...).

Singura problemă este că în acest moment, spre exemplu lotul grupei U17 este de numai...ZECE jucători, în condiţiile în care pe teren la o partidă oficială este nevoie de 11 fotbalişti plus rezerve...

La grupa Under 19 stau puţin mai bine...Lotul are 17 jucători, deci ar putea împrumuta şi la colegii de la U17 (  :)  ) 

Avem o singură întrebare....dacă tot este prezentat peste tot Valeriu Răchită ca fiind antrenor la Secţia Fotbal, de ce nu apare numele său la nicio grupă? Şi...de ce nu apar şi o parte dintre antrenorii angajaţi în luna decembrie, oficial, la secţie? 

Revenim....


 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro