Marţi, 19 martie 2024 - 7:26:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alex Grigoraş: când revine golgeterul uitat al Farului pe teren. Ofertă inedită din partea unei echipe din Prahova!


8 iulie 2019

Alex Grigoraş este unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga a 2 a. Unii specialişti în fotbal spun chiar că este cel mai bun. Interesant este că atacantul are o situaţie care merită o atenţie specială din partea tuturor echipelor care îşi doresc un atacant pur sânge, tehnic şi cu multă experienţă.

Accidentarea suferită în 2019, în returul Ligii a 2 a a avut ghinionul de a întrerupe pentru trei luni activitatea fotbalistică a lui Alex. Din păcate, performanţele lui Alex Grigoraş nu au fost apreciate de noii şefi de la Farul, iar tânărul fotbalist a rămas cu un gust amar.

Într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, Alex spune lucurilor pe nume.

"Farul Constanta! Mereu in sufletul meu. Am crescut la acest club, am fost campion national la juniori , am promovat din liga a 4 a in liga a 3 a ( golgheterul echipei) , din liga a 3 a in a 2 a( al 3 lea marcator al echipei ) , in liga a 2 a am reusit salvarea ( al 2 lea marcator al echipei) .

Am avut onoarea sa fiu capitanul acestei echipe. Am facut tot ce am putut pentru echipa asta, mi-am rupt picioarele, am indurat greutati fara sa comentez vreodata. Cred ca nu am fost apreciat suficient pentu ce am facut si asta o dovedesc restantele salariale (5luni) , sa nu mai vorbim despre banii din urma pe care i-am trecut la pierderi si modul in care anumiti oameni din conducere m-au tratat.

Faptul ca m-am accidentat si m-am operat , tot sub culorile acestui club , iar nimeni nu s-a mai interesat de mine dupa operatie , denota aprecierea si multumirea celor care conduc clubul. Nici nu ii pot asocia cu Farul pentru ca au o istorie prea scurta la acest club multi dintre ei ... , de aceea clubul Farul Constanta ramane in inima mea indiferent de greutati. Dar ca orice om, totul are o limita , iar din pacate astazi se incheie aceasta aventura pentru mine la Farul Constanta.

Tin sa le multumesc suporterilor adevarati pentru sustinere si pentru proiect, intregului staf tehnic care a contribuit la aceste performante , incepand din liga a 4 a, tuturor colegilor care au pus umarul la tot ce inseamna Farul pana in ziua de azi ! Si cam atat din pacate. Nu spun adio, spun Pe Curand! Farul Constanta pana la moarte....si dincolo de ea."
,  a scris Grigoraş, care pe 5 iulie a împlinit 30 de ani.

Cunoscând caracterul şi puterea de luptă a tânărului super atacant şi mai ales faptul că Alex este un fotbalist educat şi civilizat, Stiri Actuale pariază pe revenirea lui în circuitul marilor atacanţi din România, mai repede decât îşi închipuie multă lume.

De fapt, recuperarea fizică şi morală este în plin proces, Grigoraş având deja un program zilnic special de antrenament.

În luna septembrie se va putea miza pe fostul atacant al Farului, iar acum se va vedea care va fi preşedintele de club de fotbal care va avea curajul şi experienţa de a-l  legitima în aceste momente foarte dificile pentru cariera oricărui fotbalist.

Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, şi-a manifestat întotdeauna public admiraţia pentru talentul lui Alex Grigoraş, dar din păcate situaţia financiară a echipei nu permite un asemenea transfer. "Alex are un loc aparte în sufletul meu. Dacă aş avea fondurile necesare, mâine aş semna un contract pe viaţă cu el. Este cel mai bun atacant din Liga a 2 a,  iar timpul va demonstra că am dreptate. Mult succes în carieră, Alex şi sunt convins că vom auzi lucruri frumoase mereu despre tine", ne-a declarat Teodorescu.

De altfel, Adrian Teodorescu îi face lui Alex Grigoraş o ofertă de nerefuzat. Îl aşteaptă să joace alături de Prahova Ploieşti până la refacerea completă şi până la momentul în care va semna contractul cu o nouă echipă de Liga a 2 a sau de Liga 1. Teodorescu garantează că indiferent de problemele de sănătate ale lui Gigoraş, atacantul va avea locul de titular în echipă, meci de meci.

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro