Marţi, 19 martie 2024 - 6:21:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Progres vizibil pentru fotbaliştii de la CSM Ploieşti! FOTO


18 august 2019

Progres vizibil pentru echipa antrenată de fostul internaţional Pompiliu Stoica, în colaborare cu Florin Pavel. Copiii au început să înţeleagă nivelul actualului campionat în care joacă, Republicani B, organizat de FRF, şi reuşesc să fie din ce în ce mai buni cu fiecare meci.

Partida de sâmbătă cu Rapid Bucureşti era aşteptată  a fi un adevărat dezastru, deoarece bucureştenii învinseseră cu scoruri astronomice adversarii din meciurile precedente. Cu CSM Ploieşti au reuşit un chinuit 3-1, iar şi de această dată autorul golului echipei din subordinea Primăriei Ploieşti a fost Juju Leonard, la fel ca în etapa anterioară. De remarcat că partida s-a desfăşurat pe un zgomot infernal al avioanelor participante la demonstraţia aeriană de la Strejnicu, de multe ori indicaţiile antrenorilor sau fluierul arbitrului fiind imposibil de auzit.

Deşi născuţi în 2004, deci cu doi ani mai mici decât jucătorii echipelor adverse, lipsiţi de experienţă în campionatele naţionale de juniori republicani B, copiii demonstrează atitudine şi o dârzenie extraordinară, plus o poftă de joc extraordinară împotriva adversarilor mult mai mari.

Vă spunem două nume despre care veţi mai auzi: Leonard Juju şi Cosmin Dumitrache, cei doi lideri de echipă care demonstrează că fotbalul are viitor, mai ales la grupa lui Pompiliu Stoica. De asemenea, Dan Dobre creşte valoric de la meci la meci.

Prin bunăvoinţa lui Decu Crângaşu, şeful secţiei fotbal de la CSM Ploieşti, şi a antrenorului Pompiliu Stoica, copiii au primit, după meci, pacheţelele cu dulciuri promise. La final, copiii au fost duşi acasă, de şoferul CSM Ploieşti, cu microbuzul clubului,  în zona Parepa, Colceag, Loloiasca, Mizil, Inoteşti. De remarcat şi noul echipament de joc oferit tot de către Decu Crângaşu, care încearcă prin resurse proprii să menţină promisiunile făcute în vară, atunci când 26 de copii de la Savi Sport au fost transferaţi la CSM Ploieşti.

Poate că la meciurile de fotbal ar trebui să îşi facă timp să participe şi Mihai Albu, coordonatorul structurii sport de la CSM Ploieşti, dar şi soţia sa Luminiţa Albu, contabila şefă a clubului,cei care ar trebui să ofere tuturor copiilor care practică sport la clubul din subordinea municipalităţii aceleaşi condiţii ca cele de la secţia handbal masculin, secţie la care este legitimat fiul celor doi.

Sau sugerăm un schimb de experienţă între secţiile fotbal şi handbal masculin la capitolul cantonamente, echipament, pachete de hrană şi suntem curioaşi dacă în condiţiile de austeritate de la fotbal, va mai veni vreun copil să practice handbalul.

Nu de alta, dar este anormal ca antrenorii şi coordonatorul secţiei să asigure din buzunarul propriu echipament de joc şi pacheţelele cu dulciuri şi fructe necesare oricărui copil care practică sport de performanţă.








 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro