Vineri, 29 martie 2024 - 11:50:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Teodorescu live la News Buzău: "Secretul succesului la Petrolul este..."


24 martie 2022

 

Omul de fotbal Adrian Tedorescu a fost invitatul jurnalistului Cătălin Păduraru la emisiunea "În slujba sportului" de la News Buzău. Teo a vorbit despre ceea ce ştie cel mai bine: fotbal! Şi în special despre fotbalul din Liga a 2 a. 

A criticat şi lăudat mai multe aspecte de la FC Buzău, dar discuţia a ajuns şi la Petrolul Ploieşti. Iar Teodorescu a spus lucrurilor pe nume, cu francheţea care îl caracterizează.

" Costel Lazăr, actualul preşedinte al Petrolului, a preluat echipa în 2020. La câteva zile de la instalare m-am întâlnit întâmplător cu el: era extrem de supărat pentru că după ce a acceptat funcţia de şef al clubului a constatat că lotul era format din...DOI jucători! Atât! Aveau medic, maseur, şoferi, dar pentru fotbal existau doar doi jucători. Acum Petrolul are un lot format din 53 de jucători, foarte buni. Nu joacă toţi, sunt mulţi împrumutaţi pe la alte echipe, dar în acte sunt ai clubului Petrolul Ploieşti. Ceea ce este o performanţă uriaşă. De la doi jucători să ajungi în mai puţin de doi ani să ai peste 50 de fotbalişti, care te pot ajuta. E o echipă echilibrată, profesionistă, e o echipă de fotbal care arată foarte bine", a spus Adrian Teodorescu.

"Petrolul de acum arată foarte bine. Au cele mai puţine goluri primite, cele mai multe înscrise, joacă un fotbal frumos, se pregătesc de promovarea în Liga 1. Au însă o mare problemă: sunt cea mai bună echipă din Liga a 2 a , însă stau extrem de prost din punct de vedere financiar! Este un paradox: anii trecuţi aveau buget de Liga 1, condiţii de 5 stele, dar nu jucau nimic, acum promovează, dar fac eforturi uriaşe să supravieţuiască financiar.", a mai afirmat Teo.

"Petrolul de acum este o echipă 100% privată. Fără niciun leu din bani publici în conturi. Sunt nouă membri fondatori, foste glorii ale clubului care au avut nebunia de a reînfiinţa clubul, când nimeni nu mai credea că este posibil. Sunt oameni care iubesc fenomenul Petrolul: Ion Haralambie, Mircea Dridea,Virgil Dridea, Coco Cojocaru, Decu Crângaşu. Petrolişti adevăraţi. Iar din situaţia asta întâlnim o altă anomalie. Când e ziua de salariu, clubul e al fostelor glorii, toată lumea dispare. Iar când e vorba de imagine, toţi suntem petrolişti, ne pozăm cu steagul clubului, ne batem cu pumnii în piept şi ce mult iubim noi Petrolul! Vor merge în Liga 1 şi e nevoie de Consiliul Judeţean, de Primăria Ploiesti, de firmele private pentru că Prahova e un judeţ potent financiar. Trebuie lăsate orgoliile şi găsită o cale de echilibru pentru că ceea ce se întâmplă acum este frumos", a continuat omul de fotbal. 

Dar fiind la Buzău, Teo a vorbit şi despe fotbalul buzoian. El a lăudat proiectul actual de la FC Buzău, în care conlucrează şi Consiliul Judeţean şi Primăria Buzău şi este convins că în sezonul viitor echipa va ajunge în Liga 1. 

Declaraţiile lui Adrian Teodorescu în emisiunea lui Cătălin Păduraru le puteţi urmări AICI



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro