Marţi, 19 martie 2024 - 7:36:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV "U" Cluj - primul antrenament oficial din 2019. Noutăţi în tabăra clujenilor FOTO


10 ianuarie 2019

După ce a asistat la ultimul meci al Universităţii Cluj  (cu Chindia Târgovişte) din turul Ligii a 2 a. echipa Stiri Actuale a asistat şi la reluarea pregătirilor clujenilor pentru ultima parte a sezonului Ligii a II-a.

Antrenamentul din Parcul „Iuliu Haţieganu” a fost condus de Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi, Sepsi fiind singurul absent, motivat.

Înaintea antrenamentului, staff-ul tehnic şi o parte din fotbaliştii Universităţii Cluj au efectuat, obişnuitele analize medicale premergătoare reluării returului ligii secunde, la Clinica Sante, unul dintre partenerii oficiali ai clubului.



În ziua reuniunii, Universitatea Cluj a perfectat primul transfer, însă pe care se va baza abia de la vară. Echipa antrenată de Bogdan Lobonţ şi-a asigurat serviciile golgheterului celor de la Pandurii Târgu Jiu. Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) a înscris de 12 ori în cele 20 de meciuri în care a evoluat în prima parte a campionatului şi a fost unul dintre remarcaţii campionatului.

Printre cei 25 de jucători prezenţi s-au numărat Norbert Janos, revenit la “U” Cluj după doi ani, Alexandru Roşca, venit la Cluj de la Aerostar Bacău, dar şi Răzvan Prodan, fiul regretatului Daniel Prodan.

Răzvan Prodan este fundaş şi vine de la Farul Constanţa, acolo unde a fost împrumutat de Viitorul. A  jucat un sezon şi pentru CSA Steaua, în Liga a IV-a.

„Calităţi are, e un băiat născut în ’99 şi nu ştiu câţi tineri de vârsta lui arată aşa din punct de vedere fizic. Are mult de învăţat, dar este un băiat deschis, receptiv şi o să facă stradă în fotbal”, l-a caracterizat Lobonţ, după primul antrenament al anului la Universitatea Cluj.



„Cel mai important e ce facem noi. Trebuie să ne îmbunătăţim, să creştem şi nu o să avem probleme. Nu vreau să mă gândesc la un Centenar fără o promovare în Liga 1. Vreau să pun ce e frumos în faţă”, a spus Dorin Goga unul dintre cei mai buni fotbalişti ai „U” Cluj

„U” se va pregăti acasă până în 28 ianuarie, atunci când va pleca în Turcia, acolo unde va disputa şi şase partide amicale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro