Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:56:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PREMIERĂ ÎN PRESA PRAHOVEANĂ! Jurnaliştii se unesc pentru o misiune-protest împotriva comportamentului de tip interlop în sediul Primăriei Ploieşti


4 martie 2024



Pentru prima oară în istoria presei post decembriste din Prahova, mai multe instituţii media vor realiza o emisiune-protest împotriva comportamentului de tip interlop în sediul Primăriei Ploieşti.

Producţia media va fi difuzată luni, 4 martie, de la ora 18:00,  de către mai multe instituţii de presă din Prahova.

Astfel, Observatorul Prahovean, Actualitatea Prahoveană, Stiri Actuale, Proces Verbal cu Bogdan Enace, VPTV, Prahova Economică, Necenzuratph, DaDa TV, Telegrama, Gazeta de Prahova  vor difuza simultan, astăzi de la ora 18:00 emisiunea-protest.

Numeroşi jurnalişti locali vor participa la această emisiune, care se va desfăşura în centrul Ploieştiului, în faţa sediului primăriei.

Iniţiativa presei locale are loc după ce doi colegi de breaslă au fost agresaţi verbal de Fernando Scoruş, tatăl unui consilier personal al primarului Andrei Volosevici.

Deci de la ora 18.00 puteţi urmări în premieră emisiunea pe canalul de Youtube Stiri Actuale si pe pagina noastră de Facebook




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro