Marţi, 19 martie 2024 - 5:05:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CEZAR: “Voi concerta alături de Andrea Bocelli şi de Angela Gheorghiu!”


8 martie 2013

Cezar Ouatu se află printre favoriţi la Eurovision, iar piesa “It’s my life” a adunat sute de mii de vizualizari pe youtube. Pe lângă susţinerea publicului, artistul se bucură şi de susţinerea familiei, a prietenilor şi a iubitei sale, care îi este şi muză.  Deşi este foarte ocupat cu pregătirile pentru Eurovision,  ploiesteanul Cezar pregăteşte şi două concerte extraordinare în străinătate: unul cu Andrea Bocelli, în luna mai, iar celălalt cu Angela Gheorghiu, în luna iunie.

Care sunt persoanele care te susţin în cariera pe care o urmezi? Ai o iubită care să îţi fie alături?

 Aş prefera să nu vorbesc foarte mult despre viaţa mea personală. Nu aş dori să las loc de interpretări, dar e clar că noi artiştii avem nevoie să primim şi să oferim iubire. Încerc, pe cât se poate, ca prietena mea să fie alături de mine în concertele pe care le susţin şi în producţiile pe care le cânt, ea fiind şi muza mea. Cât despre persoanele care mă susţin aş putea să spun că sunt foarte mândru de faptul că am sprijinul familiei, al prietenilor şi al iubitei mele bineînţeles.

Ce părere au prietenii, familia despre succesul nemaipomenit pe care îl ai cu piesa “It’s my life” ?

Acest success a venit peste noapte. Nu mă aşteptam ca această piesă pe care o interpretez la Eurovision să prindă atât de bine. Bineînţeles că persoanele apropiate (familia, prietenii) sunt foarte fericite pentru mine şi îmi sunt alături în continuare.Din păcate, cel mai înrăit fan al meu, tata, nu mai este printre noi, dar sper că de acolo de sus mă veghează şi se bucură pentru mine. Din fericire o am alături pe mama mea, care mă susţine necondiţionat. Concurentul Cezar Ouatu a venit ca o cometă pentru concurenţii de la Eurovision. Se cam ştia care sunt favoriţii, iar eu am aterizat pe neaşteptate şi probabil am stricat unele treburi, să zic aşa.

Care este cea mai mare răsplată pentru un artist?

Nu ştiu pentru alţi artişti, dar pentru mine, cea mai mare răsplată este aprecierea, iubirea şi respectul publicului şi, bineînţeles că este importantă şi partea materială. De exemplu, mi s-a întâmplat ca la sfârşitul unui concert, când toată lumea era în picioare şi aplauda, să văd ochi înlăcrimaţi. Acest lucru a însemnat enorm pentru mine ca om şi ca artist. Publicul a fost impresionat, a fost plin de emoţie şi prins în mraja spectacolului, iar asta contează  extrem de mult pentru mine.

 

Ce vei face dacă vei câştiga Eurovisionul? Se pare că ai foarte multe şanse şi te afli printre favoriţi.

Spre surprinderea mea, sunt unul dintre favoriţii acestui concurs. Am fost catalogat ca fiind revelaţia Eurovisionului din acest an. Îţi dai seama că aş fi extrem de bucuros dacă aş câştiga finala! Asta îmi şi doresc, dar vom vedea sâmbătă dacă visul meu va deveni realitate. Pentru mine, acest concurs reprezintă doar un capitol, eu mai având şi alte proiecte de viitor, de care sunt foarte mândru. În luna mai voi susţine un concert cu un artist de excepţie, Andrea Bocelli, iar pentru asta ţin să mulţumesc doamnei Angela Gheorghiu, o mare soprană a României, care m-a ajutat şi mi-a facut legătura cu Andrea Bocelli. Cariera mea este o tranziţie de la opera, la genul pop opera. Ca dovadă, voi avea acest concert de pop opera cu Andrea Bocelli, după care voi avea un duet de arii şi duete clasice cu soprana Angela Gheorghiu. Cred că nimic nu este întâmplător, iar, pentru mine,  Eurovisionul reprezintă o rampă foarte bună de lansare. În felul acesta am devenit cunoscut publicului larg şi nu numai celui de operă. Doresc  ca prin acest gen, pop opera, să insuflu publicului din România plăcerea de a asculta operă, pentru că eu voi aborda teme celebre din arii de operă pe un sound mai comercial, mai pop. Sper ca acest gen să prindă şi în acest fel oamenii să se îndrepte şi către opera.

 

Foto:Facebook


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro