Vineri, 29 martie 2024 - 1:32:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Politica? Femeie de moravuri uşoare


5 aprilie 2016

Partidul nu îţi aduce onoruri şi nici satifacţii, ba din contră tăvăleşte prin pesmetul neruşinării demnitatea şi te dezumanizează.

Cu principiile fiecăruia e mai greu, pentru că şi curvele au onoarea lor fie ea şi închipuită.

Curvele politice colcăie prin partide precum puricii pe câine.

Ce a fost ieri nu va mai fi mâine? Credeţi că ne îndreptăm cu paşi repezi spre o reformă şi o primenire a clasei politice? Total fals! De secole ne învârtim în cerc. Cum a ieşit vreunul mai vocal să dea cu goarna că nu-i bine făcând pe moralistul, imediat i-au abolit mesajul. Pentru că strâmbii i-au mâncat pe drepţi, aşa cum spunea proverbul, poziţia rezvrătirii, statistic vorbind a dărmat dealungul timpului chiar şi împăraţi.

Nimeni nu este de neînlocuit, dar principiul general cum că "la vremuri noi, tot noi!", se transmite genetic în minţile de-a dreptul ticăloase ale unora născuţi să fie politicieni, aceştia căţărându-se fără scrupule pe competenţa altora, pentru a ajunge în funcţii vremelnice, dar care le conferă puterea supremă.

Ce-i spui unui tânăr intelectual, îl minţi? Mergi tinere la partid să fii exploatat de unii certaţi cu Mendeleev, Arghezi şi Mihai Viteazul! După ce ai absolvit cinci ani pe băncile Politehnicii, du-te şi lipeşte-le moaca pe stâlpi, pentru că sunt mai norocoşi ca tine şi vor în parlament, primării şi consilii.

Asemenea idei imbecile nu ar exista dacă fosilelor membre de partid li s-ar face ruşine de propriul hoit târât dincolo de limita decenţei, cerând diverse virtuţi şi decoraţii pentru ei şi nepoţei.

Acesta este adevăratul mod de făcut politică îmbrăţişat de partidele României. Stil anevoios şi falimentar despre care mulţi cred că moare într-o bună zi. A murit ieri, acum un an, în urmă cu un secol, dar a renăscut a doua zi.

Totul se rezumă la minciună, manipulare şi se duce până în zonele ce contravin legii, de la şantaj şi probabil alte lucruri despre care nici nu vrem să ne imaginăm.
Partidul îţi distruge încrederea în sine, iar tinereţea ţi se transformă într-o falsă iluzie a muncii spre un viitor de succes demontat pas cu pas de tristeţea dezamăgirilor, din păcate atunci când va fi prea târziu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro