Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:15:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbal şi ipocriţi


21 august 2022

După meciul echipei Petrolul Ploieşti de la Tg.Jiu împotriva celor de la CSU Craiova, meci câştigat de ploieşteni cu scorul de 1-0, am urmărit uimit şi dezgustat reacţiile anumitor  "domni" care au criticat vehement tactica ultra defensivă a găzarilor.

Dacă pe "domnul" M Croitoru, antrenorul celor de la CS, il pot înţelege, el fiind un antrenor care chiar produce un fotbal frumos, ofensiv iar rezultatul îl dezavantajază clar după cum s-au desfăşurat ostilităţile şi după caseta tehnică a partidei net în favoarea lui, ironiile şi răutăţile lui Radu Naum realizatorul emisiunii Fotbal Club de la Digi, mi se par de-a dreptul incredibile.

Pai bine mă Radu mocaru',  cum pxxx mea nu iti este jenă să critici jocul unei echipe nou promovate cu o situaţie financiară precară, cu jucători care sunt cotaţi mult sub cei de la CFR Cluj sau FCSB şi care totuşi sunt pe locul 2 în campionat? Cum nu iti este ruşine mă să critici ce până mai ieri ridicai în slăvi?

CFR Cluj, campioană în ultimii 5 ani practica fix acelaşi stil de joc şi îl declaraţi pe Dan Petrescu The Best coach... Ati uitat de "autobaza" lui Cârţu când acesta era antrenor?

De tactica antrenorilor de la natională de a sta cu fundul în poarta şi a ciupi dacă pot măcar un punct ati uitat toţi? De faptul că antrenorul Victor Piturca aşeza echipa în  teren pe doua linii vă mai amintiţi?

Singurii antrenori români ofensivi sunt Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi, Marius Şumudică şi Mirel Radoi, în rest majoritatea folosesc tactica atât de blamată de voi.

Cât de ipocrit poţi fi Naume să nu observi că în primele 3 etape Petrolul a jucat un fotbal OFENSIV, dar datorită neşansei şi a arbitrilor a luat un singur punct. Cu tactica aleasa de Nae Constantin, am luat 9 puncte în 3 meciuri şi asta contează la sfârşit când se va uita jocul .

De apreciat declaraţia de după meci a finanţatorului celor de la CSU, Adrian Mititelu care a precizat că nu tactica adoptată de ploieşteni a dus la pierderea partidei de către echipa sa, ci impotenţa la finalizare a jucătorilor săi.

Închei cu o întrebare adresata lui Radu Naum: Pentru 100€ din partea clubului ploiestean, pariu că taci mâlc?


PS: Aceste rânduri sunt un pamflet , orice asemanare cu persoane reale este pur întâmplătoare.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro