Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:23:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


After School Peniel deschide o nouă locaţie în Ploieşti


20 august 2023




Se apropie cu paşi repezi începerea noului an şcolar, iar una dintre cele mai complicate probleme a oricărui părinte o reprezintă ceea ce se întâmplă cu micuţul după terminarea orelor de şcoală.

Iar această dilemă o au în principal părinţii copiilor din clasele primare. După anii de grădiniţă, cu program fix, părinţii se trezesc că trebuie să...recupereze copilul de la şcoală în jurul prânzului, iar dacă nu există bunici, vecini sau prieteni binevoitori, unul dintre părinţi ar cam trebui să renunţe la job pentru a avea grijă de micuţ.  Iar în acest moment, părinţii încep să caute soluţii: fie o bonă pentru câteva ore, fie un after school.

Vestea bună este că unul dintre cele mai apreciate after schooluri din Ploieşti, Peniel Vest deschide o nouă locaţie, de această dată în apropierea centrului.

La intersecţia străzilor IL Caragiale cu Vlad Ţepeş, After School Peniel Centru vine cu o ofertă educaţională perfectă pentru copilul tău. Micuţul va fi preluat de la şcoală şi adus seara acasă cu maşina instituţiei. Două învăţătoare experimentate vor lucra individual cu puştiul tău, explicându-i ceea ce nu a înţeles în clasă şi ajutându-l să rezolve corect temele.

În plus, fiecare copil poate decide activităţile suplimentare, acestea nefiindu-le impuse. La After School-urile Peniel, se doreşte dezvoltarea inteligenţei emoţionale a fiecărui copil. După teme, cei mici pot participa la cursuri de engleză, robotică, pot învăţa să cânte la un instrument muzical sau pot desfăşura activităţi sportive. 

În plus, After School Peniel dispune de bucătărie proprie, mâncarea fiind gătită zilnic, din produse proaspete, în funcţie de preferinţele celor mici. 

Mai multe informaţii puteţi obţine la nr de telefon 0748 189 299


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro