Marţi, 19 martie 2024 - 12:09:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mr. Mitchman & derbedeii fără pereche


26 martie 2016

Motto: Politica e ca şi moda. Evoluează, se schimbă, se preface!


Pe mâinile cui suntem? Nu ştim!
Cine e la butoane de fapt? Supoziţii, pentru că nu ştim!
Afonii, bufonii şi derbedeii deprind calităţi de lideri şi vor să ne conducă!
Îngrozitor!
Uniţi ne putem salva, altfel scapă cine poate!
Gesturi mârşave de intimidare ale unor lichele ne dau de înţeles că tăcerea şi laşitatea sunt cele mai bune metode de scăpare si de menţinere a stabilităţii.
O mare iluzie, deoarece, pe fondul spiritului de turmă la unison cu bandiţii, aceştia în goană nebună după putere, profită şi îşi ating scopurile odioase.
Atâţia oameni competenţi! Zise PRescu.

De-ai şti tu ce singur mă simt eu înconjurat numai de "competenţi", încât nu găsesc epitete să le cataloghez prostia. Şi observ un zâmbet pe chipul lui PRescu. L-am făcut să râdă, iar după o clipă îmi spune: Foarte drăguţă exprimarea!
Îi spun: Văd seara cum luna se zăreşte timidă de după blocul de vis a vis, tu o vezi? Mie nu-mi dă pace să adorm, alungându-l pe Moş Ene de la gene.
Un nebun care urlă, deranjează şi trage ponoase, dar stârneşte ceva, pe când un nepăsător, prin atitudinea sa se face complice cu bezna nopţii. Raza aceea firavă, nu se iscă, dacă nu e propagată de o sursă de lumină.
Nu trebuie să aşteptăm ca lucrurile să se îndrepte de la sine fără ca noi să nu facem nimic, pentru că acest lucru nu se va întâmpla.
Aşa cum spune parcă slova, trebuie să fim uniţi în cugeţ şi în simţire, iar astfel vom găsi calea spre izbândă.
Nu vreau să fac abatere de la schema tipică şi să o spun pe şleau despre propagandă mincinoasă, despre două luni câinoase de campanie şi promisiuni dezonorante. Despre aceste măgării vreau să vorbesc.

Cutezanţa mea derivă din tinereţe, dar imbecilii cu părul zbârlit de atâta adevăr mi-ar astupa gura cu pământ dacă ar putea.
D-alde comunişti din ăştia rătăciţi cu gândul prin zilele noastre, tot există şi sunt mulţi precum buruienile printre plantele roditoare.
Cu atitudinea rebelă şi huiduind parveniţii care consideră că pot transforma prin diverse mijloace un om în sclav pe plantaţie, sper ca măcar pe cale naturală, în drumul spre cimitir, perpetuarea speciei de ticăloşi politici să ia sfârşti.

Q.E.D.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro