Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:41:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Secţia de fotbal a CSM Ploieşti, dovada faptului că se pot face şi lucruri bune!


10 iunie 2019

Dacă anul trecut existau o grămadă de nereguli la secţia de fotbal a CSM Ploieşti, odată cu venirea lui Decu Crângaşu lucurile au început să se mişte.

O altă organizare, o altă abordare a relaţiei cu copiii şi juniorii clubului, iar rezultatele au început să apară, uşor,uşor. Spre exemplu, dacă anul trecut copiii luau apă de la robinet, în bidoane aduse de acasă, acum beneficiază de apă plată, dulciuri, fructe, mingi noi, echipamente, cu alte cuvinte de condiţii de antrenamente demne de un club profesionist.

Dispariţia metehnelor vechii conducerii a secţiei a dus la întoarcerea multor copiii plecaţi spre cluburile private din cauza nemulţumirii părinţilor. În plus au apărut şi rezultate frumoase la fiecare grupă de copii şi juniori.

Spre exemplu, la grupa coordonată de Lucian Catinca participă uneori 35 de copii la un antrenament, semn că părinţii dorec să îşi îndrume băieţii spre secţia de fotbal a CSM Ploieşti, mai ales că aici nu se percepe nicio taxă.

Şi dacă tot a răsărit soarele la fotbalul de la CSM, s-au înmulţit şi numărul CV-urilor vechilor antrenori care doresc să antreneze grupele de copiii de aici. Din păcate, este destul de dificil să înţelegi că a venit vremea antrenorilor tineri, creativi, cu metode moderne de antrenament, adaptate generaţiei actuale. Decu Crângaşu a înţeles rapid acest aspect,şi îşi protejează antrenorii actuali la fel precum o cloşcă îşi protejează puii, din dorinţa de a demonstra că lucurile bune începute pot duce la rezultate frumoase.

Iar un aspect important, unitatea şi prietenia dintre membri secţiei fotbal nu poate fi stricată sub nicio formă.

Aşa că deocamdată, Secţia Fotbal a CSM Ploieşti rămâne în formula organizată de Decu Crângaşu care nu acceptă amestecul niciunui intrus.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro